Αγώνας ορόσημο

Τα λόγια πλέον πρέπει να γίνουν πράξεις και παρά τα όποια αγωνιστικά προβλήματα το ΑΠΟΕΛ πρέπει να καλείται να κερδίσει την Αελ. Τρεις αγώνες χωρίς νίκη είναι πολλοί και επειδή μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος θα πρέπει η προσπάθεια να είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Επάνοδος στις νίκες θα δώσει την ευκαιρία να διατηρηθούμε σε απόσταση αναπνοής από το παράρτημα και θα βοηθήσει να επανέλθει η αισιοδοξία. Ο αγώνας δε θα είναι εύκολος και είναι για αυτό που ο Γιοβάνοβιτς στις τελευταίες δηλώσεις τόνισε ότι δεν αναμένει σημαντική βελτίωση σε σχέση με τους τελευταίους αγώνες.

Πάθος, αποφασιστικότητα και σωστή μεσοεπιθετική συμπεριφορά είναι τα σημαντικότερα στοιχεία που πρέπει να δείξουμε για να κάμψουμε την αντίσταση των Λεμεσιανών. Το μεγάλο στοίχημα αν θεωρήσουμε ότι θα δούμε παίκτες παθιασμένους είναι να μπορέσουμε να κερδίσουμε την μάχη του κέντρου, έτσι ώστε να είμαστε η ομάδα που θα επιβάλει το ρυθμό της. Υπομονή είναι επίσης μια άλλη παράμετρος αφού δεν θα πρέπει να υπάρξει άγχος αν δεν έρχεται το γκολ.

Θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε μια προσπάθεια φρεσκαρίσματος και παράλληλα καλύτερης λειτουργίας σε όλες τις γραμμές. Η τακτική και οι παίκτες που προτιμήθηκαν με την Ανόρθωση δεν έφεραν το αποτέλεσμα που ανέμενε ο προπονητής και ο Μαρσίνιο θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά. Προβλέψεις δύσκολα μπορούν να γίνουν αφού ο ακόμα και παίκτες που θεωρούνται απαραίτητοι όπως οι Μοράις, Μιχαήλ και Πουρσαϊτίδης δείχνουν καταβεβλημένοι.

Ο Μιροσάβλιεβιτς αναμένεται να ηγηθεί των επιθετικών προσπαθειών και το ζητούμενο είναι να έχει πραγματικά στηρίγματα έτσι ώστε να μη χαθεί μέσα στους πολλούς αμυντικούς των φιλοξενουμένων.

Ο κόσμος με τη σειρά του μπορεί και πρέπει να παίξει το δικό του ρόλο για κερδίσουμε. Οι ποδοσφαιριστές πιο πολύ από ποτέ χρειάζονται τη στήριξη και το σπρώξιμο που μπορούμε να τους δώσουμε. Δεν έχει τόση σημασία να γεμίσει το γήπεδο, όσο να υπάρχει ο παλμός και η ατμόσφαιρα νίκης που θα βοηθήσει τους παίκτες να ανταποκριθούν με τον τρόπο που θέλουμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!