Αγώνας ορόσημο

Οι ελάχιστοι που ασχολούνται πραγματικά με το καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ θεωρούν το σημερινό αγώνα (19.30) με την Έθα ως τον πιο καθοριστικό στην προσπάθεια μας για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και αυτό γιατί η ομάδα μας μετά από απραξία δυο εβδομάδων καλείται να αντιμετωπίσει την κυπελλούχο Έθα η οποία εκ των πραγμάτων θεωρείται ο πιο ισχυρός αντίπαλος που μπορούσαμε να έχουμε. Δεν είναι υπερβολή να πούμε μάλιστα ότι αν περάσουμε το εμπόδιο της συγκεκριμένης ομάδας ίσως η σειρά του τελικού με τον Κεραυνό να είναι πιο εύκολη υπόθεση! Μια άλλη παράμετρος που ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας είναι τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Χριστόπουλος είναι τα προβλήματα τραυματισμών. Ο Άρθουρ Λι ταλαιπωρείται εδώ και μέρες με μια θλάση και η συμμετοχή του θεωρείται αμφίβολη και όπως γίνεται αντιληπτό αν τελικά λείψει η ομάδα θα χάσει μια σημαντική μονάδα.

Όλα αυτά μπορούν να αντισταθμιστούν από τον παράγοντα κόσμος. Οι οπαδοί μας καλούνται να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί και να δείξουν ότι πράγματι θέλουν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και στην καλαθόσφαιρα. Οπαδοί δε σημαίνει τους 200 πιστούς που είναι στο πλευρό της ομάδας από την αρχή της χρονιάς αλλά την μάζα των αποελιστών.

Είναι σε όλους γνωστό ότι ένα γεμάτο και με παλμό Λευκόθεο μπορεί να δώσει στην ομάδα μας τεράστια δυναμική και αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα για τους οπαδούς μας. Αν το χάσουμε ίσως χαθεί και ο αγώνας…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!