Αδιέξοδο – το θέατρο του παραλόγου

Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε η σημερινή ευρεία συνάντηση των μεγαλομετόχων αφού ούτε και αυτή τη φορά μπόρεσαν να καταλήξουν σε μια συμβιβαστική και παράλληλα ιδεατή λύση για την επόμενη μέρα. Η ένταση και οι διαφορετικές απόψεις στιγμάτισαν μια συνάντηση στην οποία η μόνη επιλογή που τέθηκε και συζητήθηκε μέχρι που προέκυψε το αδιέξοδο ήταν αυτή του σχήματος Μιχάλη Γεωργίου. Ο Γεωργίου ήταν παρών στη συνάντηση και σε αντίθεση με την προ ημερών απόσυρση του παρουσιάστηκε έτοιμος να συζητήσει ξανά το ενδεχόμενο. Πετρίδης, Ζιβανάρης και Λοϊζίδης παρουσιάστηκαν υπέρ της επιλογής αυτής νοουμένου ότι θα υπάρξει πρόεδρος στο σχήμα και η εισήγηση ήταν όπως βολιδοσκοπηθεί ξανά από τον Γεωργίου ο Κυριακίδης (δεν ήταν παρών αφού δεν είναι μεγαλομέτοχος).

Κάπου εκεί άρχισαν οι αντιρρήσεις, οι ενστάσεις, οι απορίες και οι διαφωνίες μερίδας μετόχων για το πλάνο Γεωργίου και τη λειτουργικότητα του. Υπήρξαν επίσης και οι ενστάσεις κάποιων μελών του νυν δ.σ στην απαίτηση Γεωργίου να παραιτηθούν.

Αν και δεν απαιτείτο η συγκατάθεση όλων για να προχωρήσει η πρωτοβουλία Γεωργίου το κλίμα χάλασε έτσι άρχισαν οι αποχωρήσεις μετόχων και την συνάντηση να τελειώνει άδοξα.

Τι θα γίνει τη Δευτέρα;

Παρά το ότι θα είναι ένα Σαββατοκύριακο όπου θα συνεχιστούν οι επαφές τα πράγματα οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια σε αδιέξοδο. Η υποβολή υποψηφιοτήτων έληξε αλλά αυτό από μόνο του μπορεί να παρακαμφθεί αν στο τέλος υπάρξει κάποια λύση. Με τα σημερινά δεδομένα όμως και την ανικανότητα που χαρακτηρίζει τους εμπλεκόμενους πάμε σε αδιέξοδο

Το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό που κανείς δεν θεωρεί ιδεατό αλλά είναι η εύκολη λύση. Το σενάριο αυτό είναι να αναβληθεί το εκλογικό μέρος της συνέλευσης και να ζητηθεί από τον Ερωτοκρίτου (απουσίαζε στο εξωτερικό σήμερα) να παραμείνει με τα υφιστάμενα μέλη μέχρι νεοτέρας.

Θυμίζουμε ότι τα υφιστάμενα μέλη είναι οι Αντωνίου, Ζαμπάς, Κυριάκου, Αθανασίου, Σχίζας και Ραφαήλ.

Το ερώτημα που τίθεται είναι ΘΡΥΛΕ που το πας; Διαισθανόμαστε ότι η οργή και το ξέσπασμα του κόσμου πλησιάζει. Είναι το σενάριο που βολεύει και όσους επιθυμούν τη διάλυση της εταιρείας.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!