Αδιαπραγμάτευτος όρος η προτεραιότητα των μελών;

Οι επικαιρότητα των τελευταίων ημερών έβγαλε στην επιφάνεια την άγνωστη για πολλούς συμφωνία μεταξύ εταιρείας και σωματείου. Η διάθεση της διοίκησης Βασιλόπουλου να διεκδικήσει αυτά που θεωρεί δίκαια φάνηκε να οδηγεί την κατάσταση στα άκρα, αλλά μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις και σοφότερες σκέψεις οι πρόεδροι των «δυο» ΑΠΟΕΛ φαίνεται να τα βρίσκουν. Λέμε φαίνεται γιατί στη ψεσινή συνεδρία του σωματείου αποφασίστηκε όπως η πλευρά των σωματείου επιμείνει στη θέση της προτεραιότητας που πρέπει να έχουν τα μέλη του. Η προτεραιότητα αφορά την εξασφάλιση εισιτηρίων σε οποιονδήποτε αγώνα του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ και ουσιαστικά αυτούς που η ζήτηση είναι μεγάλη ή ακόμα υπερβαίνει την προσφορά. Με αυτό τον τρόπο η διοίκηση Βασιλόπουλου θεωρεί ότι θα μπορέσει να προσφέρει ένα ελκυστικό πακέτο οφελημάτων στην προσπάθεια της να εγγράψει νέα μέλη στο σωματείο. Αυτός θεωρείται από τους σωματειακούς ως ο καλύτερος τρόπος να υπάρχουν σταθερά και επαναλαμβανόμενα έσοδα για το σωματείο.

Η εταιρεία από την πλευρά της παρουσιάζεται μέχρι σήμερα αρνητική στο ενδεχόμενο αυτό αφού θεωρεί ότι θα «αναγκάσει» το υφιστάμενο πελατολόγιο της να καταβάλει ένα επιπλέον ποσό πέραν των εισιτήριο διαρκείας για να έχει προτεραιότητα στην εξασφάλιση των εισιτηρίων.

Η συνάντηση μεταξύ Βασιλόπουλου και Ερωτοκρίτου θα ξεκαθαρίσει μια και καλή τα δεδομένα και θα είναι έκπληξη αν δεν υπάρξει συμφωνία. Σημαντικό ρόλο παίζει και  η παρέμβαση των οργανωμένων οι οποίοι δημόσια απαιτούν από τις δυο πλευρές να τα βρουν, ενώ παρασκηνιακά απαιτούν η όποια συμφωνία να μην γίνει εις βάρος του σωματείου.

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!