ΑΕΚ, Ομόνοια και προγραμματισμός

Αυτά είναι τα τρία ανοικτά κεφάλαια για την ομάδα μας αυτή τη στιγμή τα οποία καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά. Η χτεσινή κλήρωση δημιουργεί απίστευτη αναμονή και ενδιαφέρον, αφού θα βρούμε απέναντι μας την Ομόνοια σε διπλούς αγώνες. Η διοίκηση τρίβει τα χέρια της αφού θα μπουν σημαντικά χρήματα στο άδειο ταμείο της εταιρείας ενώ ο κόσμος θέλει όσο τίποτα άλλο να βρεθούμε στον τελικό και παράλληλα να στερήσουμε από το ποδοσφαιρικό παράρτημα την έξοδο του στην Ευρώπη.

Κάτω από αυτά τα δεδομένα οι δυο ομάδες αναμένεται να προσφέρουν πλούσιες συγκινήσεις και όλοι μετρούν αντίστροφα για τον πρώτο αγώνα που θα γίνει την Μεγάλη Τετάρτη στις 7 το βράδυ. Το ΑΠΟΕΛ θα είναι τυπικά φιλοξενούμενο και θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που κάτω από προϋποθέσεις μπορεί να είναι και η ισοπαλία. Το ζητούμενο είναι να σκοράρουμε κάτι που για να γίνει θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια δεδομένων των απουσιών των Ζε Κάρλος και Χαραλαμπίδη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει προτεραιοποιήσει τις υποχρεώσεις και προσπαθεί να τονίσει στους παίκτες του τη σημασία να ξεκαθαρίσει η κατάκτηση της δεύτερης θέσης που θα οδηγεί αυτόματα στο ΟΥΕΦΑ. Όσο καθυστερεί να γίνει αυτό θα υπάρχει κάποιο άγχος ενώ δεν θα δίνεται και η δυνατότητα να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες.

Η τιμωρία της έδρας μας με την καταλυτική παρέμβαση του προέδρου της δικαστικής σημαίνει ότι θα αναγκαστούμε να δώσουμε τον αγώνα μακριά από το ΓΣΠ, γεγονός που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το στόχο. Αν μπορεί να θεωρηθεί κάτι ευχάριστο είναι ότι οι Κόντης και Σεγκιρί προπονούνται κανονικά, χωρίς αυτό να σημαίνει και πολλά πράγματα αφού ο καταποντισμός του πρώτου και η μεγάλη αποχή του δεύτερου εξακολουθούν να είναι αποτρεπτικοί παράγοντες για συμπερίληψη τους στο αρχικό σχήμα.

Ανοίγει το παράθυρο του χωρισμού
Η διοίκηση έψαχνε μια καλή αφορμή για να μην εξασκήσει το option ανανέωσης που είχε όσον αφορά την περίπτωση Ζε Κάρλος και φαίνεται ότι τη βρίσκει μετά τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου. Όταν την 1 η Απριλίου γράφαμε για τον προσανατολισμό της διοίκησης να μην ανανεώσει τη συνεργασία της με το Βραζιλιάνο κάποιοι το πήραν για πρωταπριλιάτικο ψέμα. Στην πορεία όμως έγινε ξεκάθαρο ότι σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις διοίκηση και τεχνική ηγεσία προσανατολίζονταν στο να εξαντλήσουν τα περιθώρια συνδέοντας την απόφαση του με την απόδοση του παίκτης στο κύπελλο.

Αυτό δεν μπορεί να γίνει λόγω του τραυματισμού του παίκτη έτσι τώρα θα πρέπει να παρθεί η απόφαση με καθαρά οικονομικά κριτήρια αλλά και προσμετρώντας πόσο θα μπορέσει να βοηθήσει τη νέα χρονιά.

Κατά τα άλλα δεν υπάρχει κάτι νεότερα στα θέματα προγραμματισμού αφού η μεν διοίκηση αναμένει και τα έσοδα που θα έχει από τους αγώνες τις φετινής χρονιάς, ο δε Γιοβάνοβιτς δε δείχνει να βιάζεται γνωρίζοντας ότι οι μάνατζερ παίζουν τα δικά τους παιχνίδια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!