ΑιλτονΧοσε Αλμειδα για 3 χρόνια

Με λίγη καθυστέρηση και μετά από ένα εικοσιτετράωρο όπου η διοίκηση ακολούθησε την αγαπημένη της τακτικής της μυστικοπάθειας έφτασαν τα χαρμόσυνα νέα και επίσημα. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος παικταράς Αλμειδα θα φορεί για τα επόμενα 3 χρόνια τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ αφού υπόγραψε σήμερα τα ξημερώματα το σχετικό συμβόλαιο. Το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό του έναν παίκτη κλάσης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και που όπως έχουν αντιληφθεί φίλοι και εχθροί δίνει στην ομάδα μας τεράστια δυναμική. Η διοίκηση έκανε την λεγόμενη υπέρβαση για χατίρι του Γιοβάνοβιτς και όχι μόνο αφού μόνον έτσι θα μπορέσουμε να ισχυροποιηθούμε σε βαθμό που να έχουμε πολλές πιθανότητες να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

Σημαντικότατη παράμετρος έστω και να πρέπει να βλέπουμε σε βάθος χρόνου είναι ότι ο Αλμειδα είναι πανέτοιμος αφού το πρωτάθλημα στη Δανία βρίσκεται σε εξέλιξη, κάτι που σημαίνει ότι άμεσα θα μπορέσει να πάρει λεπτά συμμετοχής έτσι ώστε να αρχίσει να δένει με τους υπόλοιπους. Είναι δεδομένο επίσης ότι σήμερα θα δηλωθεί στην ΟΥΕΦΑ έτσι ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στη σειρά των αγώνων με την Γιάπλονετς, έστω και αν αύριο θα είναι εκτός αποστολής.

Η απόκτηση του Βραζιλιάνου όπως ήταν φυσικό δημιουργεί ανάμεσα στον κόσμο τεράστιο ενθουσιασμό και τα πρώτα δείγματα γραφής του θα τα δούμε αύριο, ενώ και τα διαρκείας θα πρέπει να έχουν ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση.

Προς το παρών απολαύστε τον Βραζιλιάνο για τελευταία φορά με χρώματα άλλων ομάδων γιατί από σήμερα θα φορά τα τιμημένα γαλαζοκίτρινα…

http://clip.vn/watch/Pha-ghi-ban-dang-nho-tuan-qua-P4,Wr6z

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!