Αιμοληψία για τον συνάνθρωπο μας

Η όγδοη αγωνιστική έφερε και πλάι κρυφά χαμόγελα αισιοδοξίας στην ομάδα μας αφού η δύσκολη νίκη μας επί της ΑΕΚ, συνοδεύτηκε και από την απρόσμενη ήττα της Ομόνοιας. Με αυτό τον τρόπο η μεταξύ μας διαφορά μειώθηκε ενώ η ομάδα που κυνηγούμε όλοι πλέον είναι η Ανόρθωση. Τα αποτελέσματα αλλά και η αγωνιστική παρουσία και των τριών ομάδων δείχνει ότι η μεταξύ μας διαφορές είναι ελάχιστες και πως η μάχη της τελικής επικράτησης θα διαρκέσει μέχρι τέλους. Αυτό καλούνται να αντιληφθούν και όσοι απαιτητικοί οπαδοί μας έχουν καταδικάσει τη φετινή προσπάθεια Ουζουνίδη και παικτών να κατακτήσουν το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Φυσικά και το ΑΠΟΕΛ δε θυμίζει σε πολλούς από εμάς την περσινή ομάδα και οι απαιτήσεις είναι ακόμα περισσότερες αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουμε την υπομονή που απαιτείται. Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές το πρωτάθλημα θα κριθεί στον τρόπο που οι τρεις ομάδες θα διαχειριστούν τα δεδομένα προβλήματα που θα τους παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Στο ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή διοίκηση και τεχνική ηγεσία προσπαθούν να στείλουν το μήνυμα ότι η ομάδα μας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις υπόλοιπες και πως η έστω και μικρή διαφορά από τις υπόλοιπες μπορεί να καλυφθεί. Το ζητούμενο για το ΑΠΟΕΛ είναι να μπορέσει να σταθεροποιήσει την απόδοση του σε τέτοια επίπεδο έτσι ώστε να μπορέσει να κάνει ένα καλό σερί που θα υπό προϋποθέσεις θα το οδηγήσει στην κορυφή.

Η αγωνιστική που έρχεται είναι ακόμα πιο σημαντική από την προηγούμενη αφού η ομάδα έχει να δώσει ακόμα έναν εκτός έδρα αγώνα. Αυτό από μόνο έχει αντικειμενικές δυσκολίες αφού φέτος δεν έχουμε κερδίσει κανέναν εκτός έδρας αγώνα. Επιπλέον η Αλκή είναι μια επικίνδυνη ομάδα η οποία εναντίον των μεγάλων ομάδων παρουσιάζεται πιο αποφασισμένη. Το ΑΠΟΕΛ λοιπόν καλείται να επιστρέψει το βράδυ της Κυριακής από την Λάρνακα με τους τρεις βαθμούς, κάτι που αν γίνει θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στο στόχο μας.

Διάβασε τα τελευταία νέα του ΑΠΟΕΛ
από το κινητό σου με Vodafone live!

Η διαχείριση του άγχους και της πίεσης είναι ένα από τα πολλά ζητούμενα. Από τη στιγμή που η ομάδα πρέπει να κερδίζει κάθε εβδομάδα από μόνο του είναι μια μορφή μεγάλης πίεσης προς τεχνική ηγεσία και παίκτες. Αν σε αυτό προσθέσουμε και το ότι όλοι μας έχουμε την προσοχή μας στραμένη και στο τι κάνουν οι άλλοι η πίεση αυτή αυξάνεται. Το Σάββατο το βράδυ η ομόνοια αντιμετωπίζει την ανόρθωση σε έναν αγώνα που μας ενδιαφέρει άμεσα. Είναι δεδομένο ότι όλοι επιθυμούμε την ισοπαλία αλλά το όποιο αποτέλεσμα δε θα έχει και ιδιαίτερη σημασία αν το ΑΠΟΕΛ δεν κερδίσει την Αλκή.

Μπράβο στο Σαπάνη
Ευχάριστη έκπληξη μπορεί να χαρακτηριστεί η θετική παρουσία του Μίλτου Σαπάνη στον αγώνα εναντίον της ΑΕΚ. Ο Έλληνας μέσος που βρισκόταν στα αζήτητα εδώ και μήνες ενώ από το καλοκαίρι διοίκηση και τεχνική ηγεσία έψαχναν τρόπους λύσης της συνεργασίας , φώναξε παρών με τρόπο που δημιουργεί βάσιμες ελπίδες ότι μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα. Τα εύσημα ανήκουν επίσης και στον προπονητή ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τις ικανότητες του Σαπάνη, έστω και αν ο παίκτης δυσκολεύεται ακόμα να βρει το ρόλο του μέσα στην ομάδα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!