Ακαδημίες Πετόσφαιρας ΑΠΟΕΛ!

Η επιθυμία πολλών αγνών ΑΠΟΕΛιστών άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά αφού μετά από συντονισμένες ενέργειες 2-3 ατόμων βρέθηκαν οι κατάλληλοι άνθρωποι που είναι διατεθειμένοι να ξαναζωντανέψουν την πετόσφαιρα στο Σωματείο μας έστω και υπό τη μορφή των ακαδημιών σε πρώτη φάση. Για τη χρονιά 2011-2012 στις Ακαδημίες του Σωματείου θα λειτουργήσουν 2 τμήματα (κορασίδες και παγκορασίδες) υπό την καθοδήγηση του πρώην προπονητή της εφηβικής ομάδας κύριου Αλέκου Ευθυμίου. Στο τμήμα αυτό της ακαδημίας υπεύθυνος θα είναι ο κύριος Νίκος Μεγάλεμος με εφόρους τους κυρίους Κυριάκος Φωτιάδης και Χρίστος Παπανικολάου. Από μέρος της διοίκησης του Σωματείου συντονιστής ανέλαβε ο Ζήνωνας Σεβέρης που ήταν και ο εμπνευστής της ιδέας.

Η έδρα των τμημάτων αυτών της ακαδημίας θα είναι το ολοκαίνουριο γήπεδο του Λυκείου Ακροπόλεως (λεωφόρος Νίκης, πλησίον KFC, απέναντι από DHL). Τα τμήματα έχουν ήδη δηλωθεί και θα συμμετέχουν κανονικά στα πρωταθλήματα των ανάλογων κατηγοριών. Πρώτη προπόνηση-συνάντηση έχει προγραμματιστεί το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Λυκείου Ακροπόλεως.

Για να μπορέσει να λειτουργήσει αυτό το τμήμα των ακαδημιών κανονικά χρειάζεται η συμβολή όλων. Σαν πρώτη χρονιά τα δίδακτρα τα οποία θα καταβάλουν οι ενδιαφερόμενες θα είναι πολύ μειωμένα αφού στόχος είναι να δημιουργηθεί το τμήμα και στη συνέχεια να μπουν οι βάσεις για κάτι πολύ μεγαλύτερο.

Για Πληροφορίες :  Ζήνωνας Σεβέρης 99758444, Χρίστος Παπανικολάου 99631278, Κυριάκος Φωτιάδης 99623710, Νίκος Μεγάλεμος  99521533, Αλέκος Ευθυμίου προπονητής 99644513

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!