Ακραίο και άγνωστης αποτελεσματικότητας μέτρο

Η κάρτα φιλάθλου φαίνεται ικανή να κρατήσει τους οργανωμένους οπαδούς μας μακριά από την αγαπημένη τους ομάδα εξ ολοκλήρου και για μεγάλο χρονικά διάστημα. Θέλοντας να εξασκήσει πίεση τόσο στην ίδια τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ όσο και στους αρμόδιους φορείς (ΚΟΠ, ΚΟΑ και Υπουργό Δικαιοσύνης) ο Παν.συ.φι αποφάσισε την αποχή του από όλους τους εντός και εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας. Η απόφαση έρχεται σε μια περίοδο όπου η παρουσία των πιο ένθερμων οπαδών μας θεωρείται απαραίτητη ενώ η απουσία τους θα γίνει ακόμα πιο μεγάλη αν αναλογιστεί κανείς ότι φέτος ήταν υπόδειγμα και με φοβερό παλμό.

Ρόλο στην απόφαση των οργανωμένων ίσως να έπαιξε και το γεγονός ότι η νότια κερκίδα θα είναι έτσι και αλλιώς κλειστή στους επόμενους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος λόγω περσινών τιμωριών, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι η παρουσία του σε άλλες κερκίδες δεν είναι σημαντική.

Να θυμίσουμε ότι η διοίκηση στην τελευταία ανακοίνωση της επιχείρησε να κρατήσει αποστάσεις από την κάρτα φιλάθλου, καλώντας τους εμπλεκόμενους σε διάλογο. Πάντως τόσο η ΚΟΠ όσο και η κυβέρνηση παρουσιάζονται έτοιμοι και αποφασισμένοι να εφαρμόσουν κατά γράμμα τον σχετικό νόμο, κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα σημαίνει ότι ο μόνος ζημιωμένος από την απόφαση των οργανωμένων θα είναι ο ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!