Ακόμα ένα κίνητρο

Κανονικά δεν θα έπρεπε να ψάχνουμε επιπλέον λόγους για να θέλουμε να κερδίσουμε τον μισητό μας αντίπαλο, ήρθε όμως η απρόσμενη ισοπαλία της Ανόρθωσης μέσα στο Παπαδόπουλος και αυτόματα ο δικός μας αγώνας αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Έχει επίσης σημασία ότι η απόδοση της περσινής πρωταθλήτριας κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα ενώ για πρώτη φορά μετά από χρόνια η τύχη της γύρισε την πλάτη. Το ΑΠΟΕΛ πλέον με νίκη του το βράδυ της Δευτέρας επί του ποδοσφαιρικού παραρτήματος του ΑΚΕΛ δικαιούται να ελπίζει βάσιμα στο ότι μπορεί να μπει σφήνα στο δίδυμο των ομάδων που θεωρούνται φαβορί για το πρωτάθλημα.

Ο κόσμος λόγω της άποψης του για τη διοικητική κατάσταση βλέπει με δυσπιστία και την ομάδα μας, η οποία με τη σειρά της δείχνει αν και νωρίς να μην μπορεί να σταθεροποιήσει την απόδοση της. Τη Δευτέρα όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή και να βάλουμε πίσω μας αυτά που μας χωρίζουν. Το πάθος για τη νίκη θα αποτελέσει το στοιχείο που θα γύρει την πλάστιγγα υπέρ μιας ομάδας και αυτή πρέπει να είναι η δική μας.

>

Ο κόσμος εδώ και λίγες μέρες δείχνει να αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα του αγώνα και το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει. Είναι για αυτό που μέχρι τη Δευτέρα τα εισιτήρια που μας αναλογούν θα εξαντληθούν και ο κόσμος θα στείλει πρώτος το μήνυμα σε όλους.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει το πλάνο του το οποίο περιλαμβάνει και τον Χρύση ο οποίος προπονείται κανονικά από την Παρασκευή. Το 4-5-1 θα είναι η διάταξη με την οποία θα παραταχθεί η ομάδα μας με ζητούμενο να κερδίσουμε την μάχη του κέντρου. Κάτι τέτοιο θα περιορίσει την μεσοεπιθετική γραμμή των κινέζων που είναι και το μεγάλο τους ατού, ενώ θα επιτρέψει και το να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα και αν είμαστε αποτελεσματικοί να τους κερδίσουμε.

______________________________________________________________

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ

Τη Δευτέρα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΓΣΠ και ο στόχος μας, όπως κάθε παιχνίδι, είναι ένας και μοναδικός. Ένας στόχος που για να εκπληρωθεί χρειάζεται να τα δώσουμε όλα τόσο ώστε να μπορέσει η ομάδα να αποδώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι οργανωμένοι θα είμαστε εκεί και θα σας περιμένουμε. Στις 5.00 μ.μ θα συναντηθούμε όλοι στο οίκημα του συνδέσμου από όπου θα ξεκινήσει και η πορεία των Πορτοκαλί.

ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ – ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!