Ακόμα μια επίσκεψη στον Αρχάγγελο

Η χτεσινή συνεδρία της διοίκησης αναλώθηκε σε μια συζήτηση για το αν και τι πάει στραβά με την πορεία της ομάδας και σήμερα η συνέχεια δόθηκε με μια από τις καθιερωμένες πλέον επισκέψεις του Φοίβου Ερωτοκρίτου στον Αρχάγγελο. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ μίλησε πριν την προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές σε μια προσπάθεια του να περάσει και αυτός το μήνυμα ότι αναμένονται πολύ περισσότερα στις εγχώριες διοργανώσεις όπου η απόδοση της ομάδα παρουσιάζει εδώ και καιρό αφύσικα και επικίνδυνα σκαμπανεβάσματα. Το ότι ο Ερωτοκρίτου αναγκάστηκε για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα να μπει σε αυτή τη διαδικασία φανερώνει το μέγεθος του προβλήματος αφού μέχρι στιγμής διοίκηση και προπονητής δεν κατάφεραν να βρουν τον τρόπο για να αφυπνίσουν τους ποδοσφαιριστές.

Επειδή με την αναχώρηση του προέδρου από τον Αρχάγγελο άρχισαν να διαρρέουν διάφορα περί προστίμου με ή χωρίς αναστολή, πρέπει να τονίσουμε ότι δεν συζητήθηκε σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο. Γίνεται αναφορά επίσης σε κάποια sites σε αυστηρές συστάσεις που έγιναν από τον πρόεδρο όσον αφορά την παρουσία των παικτών στον τελευταίο αγώνα. Πράγματι ο πρόεδρος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο συγκεκριμένο αγώνα για να τονίσει ότι αναμένει από τους ποδοσφαιριστές να είναι σοβαροί σε όλους τους αγώνες και όχι επιλεκτικά.

Ο πεντάλεπτος περίπου μονόλογος του πρόεδρου που έγινε στην παρουσία και του Γιοβάνοβιτς δεν είχε ύφος επίπληξης ή αυστηρών συστάσεων αλλά ήταν περισσότερο μια ακόμη προσπάθεια να ευαισθητοποιηθούν οι παίκτες έτσι ώστε η ομάδα να μπορέσει να σταθεροποιήσει την απόδοση της.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!