Ακόμα μια ευκαιρία για τον Φινκ

Ο σημερινός επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου με τον Ολυμπιακό αποτελεί μια ακόμα καλή ευκαιρία για τον Φινκ να δει πράγματα που θέλει σε σχέση με την προσπάθεια που κάνει για να βάλει την ομάδα μας στο σωστό δρόμο. Η ωφέλιμη διακοπής λόγω της απεργίας των διαιτητών ολοκληρώθηκε και από σήμερα ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει σε ρυθμούς αγώνων. Το σκορ του πρώτου αγώνα και η δυναμικότητα του αντιπάλου καθιστούν την πρόκριση δεδομένο οπότε θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα ζητούμενα είναι άλλα. Ο Φινκ θα έχει τη δυνατότητα να δει εκ νεου πως ανταποκρίνονται με το τον νέο τρόπο – σύστημα με το οποίο θέλει να αγωνίζεται η ομάδα. Το 4-2-3-1 έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις με τον προπονητή μας να πιστεύει ότι το ρόστερ που διαθέτει αλλά και με τις δυο προσθήκες που έγιναν μπορεί να το αφομοιώσει.

Μια άλλη σημαντική παράμετρος είναι να μπορέσουν οι παίκτες να ανταποκριθούν σωστά μετά την μίνι προετοιμασία που έχει ολοκληρωθεί. Ο Φινκ ξέρει ότι κάποιοι παίκτες θα έχουν ακόμα «βαριά πόδια» αλλά αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να ελαχιστοποιηθεί όσο περνούν οι μέρες.

Ο αγώνας με τη Σαλαμίνα πλησιάζει και η επιστροφή στις νίκες είναι το ζητούμενο για να μην εκτροχιαστούμε πλήρως από τη διαδρομή που θα μας οδηγήσει ξανά στην κορυφή.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!