Ακόμα μια πρόβα

Δεν ξέρουμε αν πρέπει να χαρακτηρίσουμε το σημερινό φιλικό ως καλή πρόβα ενόψει του αγώνα με τη Βαρντάρ. Και αυτό γιατί η Δόξα που ακόμα δεν ξεκίνησε την προετοιμασία της και που άλλαξε το ρόστερ της κατά 80% δεν μπορεί να θεωρηθεί μια ομάδα με το δικό μας βαθμό ετοιμότητας. Σε κάθε περίπτωση η ανάγκη να έχει ακόμα μια ευκαιρία ο Πασιένσια για να δοκιμάσει πράγματα οδήγησε στο αποψινό φιλικό που όλοι ελπίζουν να αποδειχτεί χρήσιμο.

Ο προπονητής μας δεν άνοιξε τα χαρτιά του σε προηγούμενα φιλικά αφού δοκιμάζει άτομα και σχηματισμούς με αποτέλεσμα να μην είναι γνωστές σε πολλούς οι προθέσεις του ενόψει του αγώνα με τη Βαρντάρ.

Το πλάνο σήμερα προβλέπει χρησιμοποίηση του Καρλάο έτσι ώστε να διαφανεί ο βαθμός ετοιμότητας του με την ελπίδα ότι θα είναι τέτοιος που να μπορεί να υπολογίζεται για βασικός την ερχόμενη εβδομάδα. Η σωστή αμυντική λειτουργία είναι το ζητούμενο κάτι που μπορεί να διασφαλιστεί αν ο Βραζιλιάνος είναι έτοιμος.

Το πώς ο ΑΠΟΕΛ θα επιτεθεί σωστά και με ποιους παίκτες θα το κάνει είναι το άλλο μεγάλο ερώτημα που αναζητά απαντήσεις και οι οποίες δεν θα δοθούν σήμερα.

Η απόκτηση τερματοφύλακα δεν προχωρά με την ταχύτητα που ήθελαν οι υπεύθυνοι κάτι που σημαίνει ότι ο Κίσσας θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στον πρώτο επίσημο αγώνα. Με αυτά τα δεδομένα η σημερινή του συμμετοχή κρίνεται σημαντική για ψυχολογικούς κυρίως λόγους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!