Ακόμα πιο έτοιμοι στα play offs

Το πρώτο και πιο καθοριστικό βήμα έγινε. Ο ΑΠΟΕΛ είναι και πάλι στα play offs του Champions League όπου θα κυνηγήσει με αξιώσεις τον μεγάλο του στόχο που είναι η πρόκριση στους ομίλους. Οι πιθανοί αντίπαλοι είναι τέτοιοι που δικαιούμαστε να έχουμε προσδοκίες αλλά και απαιτήσεις αφού ένας ακόμα καλύτερος ΑΠΟΕΛ μπορεί να μας πάρει και πάλι στα αστέρια. Ο επαναληπτικός με την Ελσίνκι επιβεβαίωσε ότι κάθε αγώνας είναι σημαντικός αφού βοηθά στο να υπάρξει μεγαλύτερος βαθμός ετοιμότητας αλλά και βελτίωσης. Η ομάδα καλείται στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τον πρώτο αγώνα να αξιοποιήσει κάθε μέρα. Είναι για αυτό που το Σάββατο έχει προγραμματιστεί φιλικό με τον Οθέλλλο αφού ο Δώνης θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που τον έχουν ανάγκη.

Αλωνεύτης και Εφραίμ είναι οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις αφού και οι δυο ταλαιπωρήθηκαν αρκετά αλλά το ζητούμενο πλέον είναι να πάρουν λεπτά συμμετοχής σε αγώνες. Ο δεύτερος είναι σαφώς σε πολύ καλύτερη φάση αφού πήρε χρόνο συμμετοχής στους αγώνες με την Ελσίνκι. Στο φιλικό όμως θα πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής και ο Τζιμπούρ για να αρχίσει να μαθαίνει τους συμπαίκτες του.

Παρά το ότι το δίδυμο Σιέρινταν – Ντε Βινσέτι ήταν παραγωγικότατο στους αγώνες με τους Φινλανδούς, η παρουσία του Τζιμπούρ στα play offs είναι απαραίτητη. Για αυτό έγινε εξάλλου και η οικονομική υπέρβαση.

Η άλλη καλή ευκαιρία που θα έχει ο Δώνης για να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες αλλά και για δουλέψει στους τομείς που η ομάδα χρειάζεται βελτίωση θα είναι ο αγώνας του Super Cup με τον Ερμή.

Βασικά η ομάδα μας έχει όλες τις προοπτικές να παρουσιαστεί ακόμα πιο καλή στη συνέχεια κάτι που απαιτείται αφού όποιος και αν είναι ο επόμενος μας αντίπαλος θα είναι κατά πολύ ανώτερος της Ελσίνκι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!