Ακόμα πιο σοβαροί στη συνέχεια

Η ταπεινότητα και ο σεβασμός προς όλους τους αντιπάλους είναι δύο από τα στοιχεία που προσπαθεί να μεταδώσει ο προπονητής μας προς όλους. Σε μια εποχή όπου ο αιώνιος μας αντίπαλος αρνείται πεισματικά να μας δώσει συγχαρητήρια αποδεικνύοντας την μικρότητα των ανθρώπων που διοικούν τη συγκεκριμένη ομάδα, το ΑΠΟΕΛ χαράσσει τη δική του περήφανη πορεία. Εμείς δεν έχουμε άκρες και χρηματοδότηση μέσω κυβερνητικών έργων αλλά πατήσαμε κορυφή και δεν έχουμε καμία διάθεση να τα χαρίσουμε σε κανέναν.

Η προσπάθεια μας θα είναι ακόμα πιο δύσκολη αφού το παράρτημα του ΑΚΕΛ προσπαθεί με κάθε τρόπο να επηρεάσει πρόσωπα και καταστάσεις έτσι ώστε οι επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ να μην πάνε στον κάλαθο των αχρήστων. Το ΑΠΟΕΛ έδειξε για πολλοστή φορά ότι μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Οι διαφορές από τη πολυδιαφημισμένη και υπερεκτιμημένη ομόνοια αλλά και ανόρθωση είναι ελάχιστες. Με σοβαρότητα αλλά και ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Όλοι γνωρίζουν ότι η ομάδα μας έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα από τους τρεις διεκδηκητές και αυτό πρέπει να μας κρατά σε εγρήγορση και πλήρως συγκεντρωμένους. Οι απώλειες του πρώτου γύρου επιβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος όπου και αν αγωνιζόμαστε.

Παράλληλα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις από εδώ και στο εξής πυκνώνουν αφού τα πράγματα άρχισαν να σοβαρεύουν και στο θεσμό του κυπέλλου. Ως τροπαιούχοι θέλουμε να βρεθούμε και πάλι στον τελικό και για να γίνει αυτό θα πρέπει να περάσουμε το εμπόδιο της αξιόμαχης Δόξας. Ο αγώνας της Τετάρτης στο ΓΣΠ δεν θα είναι εύκολος και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει ο προπονητής μας. Παρά τις αλλαγές που αναμένεται να δούμε στο αρχικό σχήμα ο στόχος και αυτή τη φορά είναι η νίκη που θα θέσει βάσεις πρόκρισης στην προημιτελική φάση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!