Αλάνθαστο σερί με σημαντικά αγωνιστικά κενά!

Ο ΑΠΟΕΛ καλπάζει και είναι στην κορυφή. Πέτυχε 11 γκολ που είναι φοβερή επίδοση σε τρεις αγώνες, δέχτηκε δύο που θεωρείται λογικός αριθμός και με χαρά βλέπουμε την ομάδα να περνά χωρίς απώλειες τους τρεις πρώτους αντίπαλους. Για να είμαστε δίκαιοι, επιβεβαιώνει τις προβλέψεις όταν έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος και αποφύγαμε τα πιο δύσκολα στο ξεκίνημα. Περάσαμε από το Παραλίμνι πιο εύκολα από ότι προβλέπαμε και περάσαμε την Αλκή επίσης σχετικά εύκολα. Έχουμε απίστευτη και εξαιρετική αποτελεσματικότητα στο γκολ, κάτι που μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία για τη συνέχεια. Ο Ατόρνο ξεπέρασε όλες τις προβλέψεις με τα 6 από τα 11 γκολ να είναι δικά του, σκόραρε και ο Μπούντιμιρ και γενικά σε αυτό τον τομέα δεν πρέπει να έχουμε κανένα παράπονο αφού πάμε πολύ καλά.

Το αλάνθαστο σερί δεν μπορεί να μας παρασύρει ούτε αυτή τη φορά και να διαγράψει τα σημαντικά αγωνιστικά λάθη. Η Αλκή μπήκε σε 15 λεπτά 5 φορές στην περιοχή μας. Δείγμα της αμυντικής αδυναμίας. Πάλι καλά που αποκτήσαμε τον Καρυπίδη και είναι με διαφορά ο πιο σοβαρός μας αμυντικός. Ο Μπόρδα προσπαθεί να σταθεροποιηθεί αλλά δεν είναι κάτι σούπερ, ο Κλουκόφσκι δεν μαρκάρε σωστά, ο Σολωμού έκανε απίστευτα λάθη. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να δέσει η άμυνα και να κρατήσει σωστά στα επόμενα δύο παιχνίδια με Απόλλωνα και Ομόνοια.Ο Νούνο Μοράις ίσως να είναι ο ποδοσφαιριστής που θα δώσει μια καλή επιλογή στο Γιοβάνοβιτς. Αν ο Πίντο δεν έχει πάθει κάτι σοβαρό, τότε δεν θα είναι άσχημη ιδέα να δούμε το Νούνο στην άμυνα με τον Καρυπίδη εκτός αν ο Ιβάν εμπιστευθεί ξανά το Ζουέλα. Έχουμε και το Μάριο Σέρτζιο για να ξεκουραστεί ο Σολωμού και ο Αλεξάνδρου για να ξαναγίνει βασικό αριστερό μπακ.

Η ομάδα μας έχει ακόμα δρόμι να διανύσει για να γίνει όπως τη θέλουμε και όπως πρέπει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Μπορεί η ομόνοια να δείχνει αδύνατη αλλά θα βρούμε την ΑΕΛ, την Ανόρθωση και όπως φαίνεται την ΑΕΚ στο δρόμο μας.

Καθηλωμένος ξανά ο Σολάρι: Ούτε στο 3-0 μπήκε στο γήπεδο ο Τάνο ενώ θα μπορούσε να έμπαινε. Τέτοιες ευκαιρίες δεν πρέπει να τις χάνει ο ποδοσφαιριστής για να μπαίνει σιγά, σιγά στην ομάδα γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να αντέξουν και να σηκώσουν το επιθετικό βάρος ο Μπούντιμιρ με τον Ατόρνο.

Και τώρα Απόλλωνας: Την Κυριακή θα δώσουμε το πρώτο φαινομενικά δύσκολο παιχνίδι στο ΓΣΠ στην παρουσία όλων μας στις κερκίδες. Έχουμε την επιστροφή Μοράις και ελπίζουμε του Αλωνεύτη. Αν βελτιώσουμε τα λάθη που επαναλαμβάνονται στα τρία πρώτα παιχνίδια θα μπορέσουμε να διευρύνουμε το αλάνθαστο σερί και να αυξήσουμε τη δυναμική για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μέχρι την Κυριακή όμως έχουμε μέρες για να δούμε τα νεότερα και ο Ιβάν έχει χρόνο για να βελτιώσει ότι πρέπει να βελτιωθεί.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!