Αλαλούμ με Φερναντές

Κάπως έτσι μπορεί να περιγράψει κάποιος την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή με τον Ρικάρτο Φεραντές. Και αυτό γιατί η ολιγωρία και ο μη έγκαιρος συντονισμός διοίκησης και Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσαν την ευκαιρία στην ομόνοια να μπει στο παιχνίδι απόκτησης του Πορτογάλου μέσου. Όπως έχουμε γράψει ξανά ο Φοίβος Ερωτοκρίτου συμφώνησε εδώ και μέρες στα λόγια με τον μάνατζερ του παίκτη αλλά εκ τότε οι διοικούντες παίζουν κρυφτούλι και αποφεύγουν να κάνουν τα λόγια πράξη. Παράλληλα κάποιοι από αυτούς διέρρεαν καθημερινά ότι το θέμα θα κλείσει θετικά εντός ημερών. Δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει κατά πόσο ο Ιβάν τους έδωσε το τελικό οκ για να προχωρήσουν στο κλείσιμο της μεταγραφής οπότε η ευθύνη της καθυστέρησης βαραίνει τους πάντες.

Ο Μιλτής καλώς ή κακώς κινήθηκε αστραπιαία αφού με την κίνηση του θέλει όπως και σε άλλες περιπτώσεις να επηρεάσει το ΑΠΟΕΛ αλλά και να ωθήσει τον Λεμονή στην παραίτηση. Ο πρόεδρος του παραρτήματος συμφώνησε με τον μάνατζερ του προφορικά αλλά έδωσε σε αυτόν και ένα ποσό ως προκαταβολή.

Οι εξελίξεις το απόγευμα της Παρασκευής ήταν ραγδαίες αφού οι κινήσεις της ομόνοιας ανάγκασαν τους δικούς μας να κινηθούν με τους ρυθμούς προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Το τι θα γίνει είναι εξαιρετικά δύσκολο να προβλεφθεί αφού στο τέλος της ημέρας ο Φερναντές θα κληθεί να πάρει την τελική απόφαση. Ήδη κάποιοι στο στενό του περιβάλλον προσπαθούν να τον πείσουν να μην υπογράψει στους πράσινους.

Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση Φερνάντες, διοίκηση και τεχνική ηγεσία θα πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειες τους έτσι ώστε να φέρουν στην ομάδα το συντομότερο κάποιον καλύτερο ενώ θα πρέπει να διασκεδάσουν και τις εντυπώσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!