Αλλαγή κλίματος και δυναμικής

Τα αποτελέσματα της ένατης αγωνιστικής έφεραν ξανά τα χαμόγελα και την αισιοδοξία σε όλους στην ομάδα μας αφού πλέον βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας δυο βαθμούς πίσω από την Ανόρθωση. Πολλοί άρχισαν ήδη να αναπολούν τους βαθμούς που χάθηκαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά αυτό δεν ωφελεί σε τίποτα. Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι η ομάδα μας κάθε αγωνιστική παρουσιάζεται και καλύτερη και δείχνει να έχει τις δυνάμεις να πάει ακόμα καλύτερα. Αυτό δημιουργεί περισσότερες απαιτήσεις και επιπλέον άγχος το οποίοι παίκτες και τεχνική ηγεσία καλούνται να χειριστούν με το σωστό τρόπο έτσι ώστε να μην τους επηρεάσει αρνητικά.

Έχουμε γράψει πολλές φορές για την ανάγκη ενός νικηφόρου σερί που θα δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις και δυναμική έτσι ώστε να υποσκελίσουμε και την Ανόρθωση. Αυτό θα γίνει αν δώσουμε συνέχεια στις νίκες και στους επόμενους αγώνες με Άχνα (εντός) και Άρη (εκτός). Ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων νικών θα στείλει το ΑΠΟΕΛ με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στο ντέρμπι με την ομόνοια όπου και πάλι πρέπει να κερδίσουμε.

Η διακοπή του πρωταθλήματος έρχεται σε μια χρονική στιγμή που η ομάδα έδειχνε να ανεβαίνει ψυχολογικά και αγωνιστικά αλλά αυτό δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Αντιθέτως το διάστημα μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος προσφέρεται έτσι ώστε παίκτες όπως ο Ζε Κάρλος να φτάσουν σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας, ενώ κάποιοι άλλοι όπως οι Κόντης και Μαχλάς να πάρουν κάποιες ανάσες από τα συνεχόμενα λεπτά συμμετοχής.

Διάβασε τα νέα του ΑΠΟΕΛ από το κινητό σου με Vodafone live!

Φυσικά στο διάστημα αυτό θα απουσιάζουν και πάλι οι διεθνείς αφού οι Μορφής, Ηλία, Σατσιάς, Μακρίδης και Μιχαήλ έχουν κληθεί στην Εθνική Κύπρου, ενώ ο Καψής στην Εθνική Ελλάδας. Οι Σατσιάς, Μακρίδης και Μιχαήλ είναι εδώ και καιρό στο βασικό πλάνο του Άγγελου Αναστασιάδη και αναμένεται να έχουν ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής στους αγώνες με Γερμανία και Τσεχία.

Δίνει απαντήσεις ο Μαχλάς
Έγινε πολύς λόγος το περασμένο καλοκαίρι για την καθυστέρηση και δυστοκία που υπήρξε στην εξεύρεση αντικαταστάτη του Σολάρι. Το γεγονός αυτό μαζί με την άποψη αρκετών ότι η ομάδα δεν μπορούσε να στηριχτεί στον Μαχλά αλλά και τον αποκλεισμό από την Μπάτε δημιούργησαν ένα κλίμα αμφισβήτησης προς τον Έλληνα επιθετικό. Ο Μαχλάς έχοντας τη στήριξη του Μαρίνου Ουζουνίδη έσφιξε τα δόντια και σήμερα δίνει απαντήσεις σε όλους μας. Πρώτα από όλους στους διοικούντες και ιδιαίτερα εκείνους που έκαναν σκέψεις για εξεύρεση τρόπου αποδέσμευσης του και μετά σε όλους τους άλλους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!