Αλλαγή πλάνου στα μεταγραφικά

Το ενενηντάλεπτο εναντίον της Πέλιστερ ή καλύτερα τα προβληματικά λεπτά οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι μας λείπει το εύκολο γκολ. Με βάση τον συγκεκριμένο αγώνα αλλά και τις δηλώσεις που προηγήθηκαν φάνηκε ότι η απόκτηση επιθετικού ήταν επιβεβλημένη. Τα κενά ή προβληματικά λεπτά εναντίον του Ερυθρού Αστέρα κατέδειξαν πρόβλημα στην μεσοαμυντική λειτουργίας της ομάδας και για αυτό τον λόγο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται να ευνοεί την απόκτηση ενός παίκτης που να αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Έχει γίνει ξανά λόγος και από το επίσημο ΑΠΟΕΛ για την επιθυμία απόκτησης ενός παίκτη που να μπορεί και να κόβει αλλά και να οργανώνει αλλά ο βαθμός δυσκολίας του όλου εγχειρήματος έφερε το προσωρινό πάγωμα της προσπάθειας.

Σε λιγότερο από δυο εβδομάδες εκπνέει η σχετική προθεσμία και αρχίζει το πρωτάθλημα κάτι που σημαίνει ότι διοίκηση και τεχνική ηγεσία θα πρέπει να βιαστούν. Δεν γνωρίζουμε αν ο αγώνας του super cup ή και ο επαναληπτικός στο Βελιγράδι θα κάνουν ακόμα πιο έντονο ένα από τα πιο πάνω κενά, αλλά δεν μπορούμε να μην εντοπίσουμε το γεγονός ότι το ρόστερ μας δεν διαθέτει τον απαιτούμενο αριθμό καθαρόαιμων επιθετικών.

>

Ζεβλάκοφ, Μιροσάβλιεβιτς και Παπαθανασίου είναι οι παίκτες που ανήκουν στην πιο πάνω κατηγορία με τον Σέρβο να μας έχει δείξει όσο καιρό είναι στην ομάδα μας ότι έχει περισσότερο ρόλο και ικανότητες δημιουργού, παρά εκτελεστή. Ο Παπαθανασίου όσο φιλότιμος ή και αξιόλογος παίκτης και αν είναι δεν μπορεί να θεωρηθεί παίκτης που θα στηριχτούμε πάνω του και το ότι στον τελευταίο αγώνα ήταν εκτός αποστολής δείχνει κάτι.

Ας ελπίσουμε ότι το πλάνο του προπονητή μας που θέλει μεσοεπιθετικούς όπως τους Χαραλαμπίδη και Παουλίστα να δίνουν λύσεις στο σκοράρισμα να δουλέψει άψογα, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα χρειαστούν σύντομα διορθωτικές κινήσεις.

Χωρίς τους διεθνείς
Το Σάββατο δίνουμε τον πρώτο μας επίσημο αγώνα για τις εγχώριες διοργανώσεις και η κατάκτηση του Super Cup είναι κάτι που θέλουμε όλοι, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα δώσει λογικά χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν αρκετά στους ευρωπαϊκούς αγώνες, ενώ ίσως ξεκουράσει αυτούς που θα έχουν αρκετά λεπτά συμμετοχής στο φιλικό της Εθνικής Κύπρου.

Όπως είναι γνωστό από σήμερα θα απουσιάζουν οι διεθνείς Μορφής, Χαραλαμπίδης, Μιχαήλ, Ηλία και Χρίστου αφού θα ταξιδέψουν στην Ελβετία για το φιλικό της Εθνικής.

Παραιτήθηκε ο Μάριος Γεωργίου
Σε μια άλλη εξέλιξη ο γενικός διευθυντής της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Μάριος Γεωργίου αποτελεί εδώ και λίγες μέρες παρελθόν από την ομάδα μας, αφού για προσωπικούς λόγους αποφάσισε να μετακομίσει στην Αγγλία. Ο Γεωργίου κατά την εκεί παρουσία του θα παρακολουθήσει μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη διοίκηση αθλητισμού. Η απώλεια του θεωρείται σημαντική και θα πρέπει να βρεθεί ο αντικαταστάτης του το συντομότερο δυνατό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!