Αλλαγή τακτικής από την Αελ

Οι αππωμάρες της περασμένης εβδομάδες με τις ανοικτές προπονήσεις, τις αισιόδοξες δηλώσεις και τα προεόρτια τίτλου βγήκαν ξινά στην Αελ και σε συνδυασμό με τον φόβο της δεύτερης ήττας άλλαξαν στάση. Ο Πάμπος Χριστοδούλου ακύρωσε την καθιερωμένη  συνάντηση του με τα μμε, οι παίκτες σταμάτησαν τις δηλώσεις και ο Πλουτής Αβραάμ επιχειρεί τον φανατισμό των παικτών της Αελ με διάφορες ευφάνταστες μεθόδους. Στην Αελ αντιλαμβάνονται ότι με ενδεχόμενη ήττα θα χάσουν το πρωτάθλημα και προσπαθούν πλέον με γνωστές σε αυτούς μεθόδους να αντισταθμίσουν τη διαφορά ποιότητας που υπάρχει ανάμεσα στις δυο ομάδες. Αντιλαμβανόμενοι ότι τα σωματικά προσόντα των παικτών τους ίσως να μην είναι αρκετά διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες στο ρεπορτάζ της Αελ ότι ιδιαίτερη σημασία δίνεται στον τομέα της ψυχολογίας. Κάτι τέτοιο είναι απόλυτο φυσιολογικό αφού πέραν του φανατισμού που επιχειρείται, διοίκηση και προπονητής προσπαθούν να αποβάλουν από τους παίκτες το άγχος της ενδεχόμενης απώλειας του πρωταθλήματος.

Στον Αρχάγγελο γνωρίζουν πολύ καλά το κλίμα και τη φιλοξενία που θα τύχουν από την Αελ και τους γνωστούς-άγνωστους που κυκλοφορούν ανέμελα εντός του γηπέδου αλλά και στα αποδυτήρια. Η ομάδα μας θα πάει στο Τσίρειο καλά προετοιμασμένη από κάθε άποψη για πάρει το μοναδικό ζητούμενο που είναι η νίκη.

Ξεκαθαρίζει το απόγευμα για ΜαντούκαΑπό την Τρίτη γράφουμε ότι η σημερινή προπόνηση θα κρίνει κατά πόσο ο Γιοβάνοβιτς μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του Μαντούκα. Ο Βραζιλιάνος θα επιχειρήσει το απόγευμα να προπονηθεί σε φούλ ρυθμούς έστω και για ένα κομμάτι της προπόνησης. Αν αυτό γίνει με επιτυχία τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!