Αμηχανία και πανικός στην Aνόρθωση

Τα διαιτητικά λάθη και η παράξενη απόδοση του Χαιμόφ επέτρεψαν στην Ανόρθωση να κερδίσει την Αεκ αλλά ήρθε η απώλεια βαθμών στον αγώνα με την Αελ. Αποδεικνύεται ότι ήταν απρόσμενη αφού ο τρόπος με τον οποίο αντιδρούν δείχνει πως δεν έμαθαν να λειτουργούν κάτω από πίεση ή και χωρίς το σπρώξιμο του Τράττου και της παρέας του. Η επίσημη Ανόρθωση λοιπόν συνεχίζει από εκεί που έμειναν οι τραμπούκοι της στα αποδυτήρια του Αντώνης Παπαδόπουλος με τον υπεύθυνο επικοινωνίας τους να έχει το θράσος να ζητά να κρίνονται τα πρωταθλήματα στο γήπεδο και όχι σε εξωγενείς παράγοντες. Σπάνια ασχολούμαστε με δηλώσεις παραγόντων και ιδιαίτερα άλλων ομάδων αλλά κρίναμε σκόπιμο να το κάνουμε σε αυτή την περίπτωση.

Ο φόβος για το ενδεχόμενο του -1 τους έχει κυριεύσει ενώ δεν μπορούμε να φανταστούμε πως θα αντιδράσουν αν τυχόν τους κερδίσουμε το ερχόμενο Σάββατο στο ΓΣΠ.

Διαβάστε λοιπόν τις σχετικές δηλώσεις του Αλέξανδρου για να δείτε πως θέλουν να παρουσιάσουν τα δεδομένα. Θα διαπιστώσετε επίσης ότι και αυτός κλαίει και φωνασκεί όπως  πράττει και ο Χατζηλιασής για χάρη εντυπώσεων:

Θέλουμε να τονίσουμε ότι τα παιχνίδια και κατ’ επέκταση τα πρωταθλήματα πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο και όχι με τα έτσι και με τα θέλω και βασιζόμενα σε εξωγενείς παράγοντες. Η Ανόρθωση Αμμοχώστου δεν έμαθε να κλαίει και να φωνασκεί για χάρη εντυπώσεων.

Όμως, θέλουμε να τονίσουμε ότι ο κύριος Τσαγγάρης δεν μας σεβάστηκε και δεν τύχαμε ίσης μεταχείρισης σήμερα. Ενδεικτικά να αναφέρουμε δυο φάσεις στο 79′ με πρωταγωνιστή το Λαβόρδε και στο 88′ με πρωταγωνιστή τον Ρέζεκ όπου δικαιούμασταν δυο εξόφθαλμα πέναλτι. Παράπονα έχουμε και από τον πειθαρχικό έλεγχο που άσκησε ο διαιτητής, όπου εκεί που έπρεπε δεν έβγαιναν κάρτες, ενώ πολύ εύκολα βγήκαν οι κάρτες στον Σιέλη και τον Αλέξα.

Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία της ομάδας και όταν μείναμε με δέκα παίκτες, όλοι έδειξαν αυταπάρνηση και μεγάλα ψυχικά αποθέματα και δικαιούμασταν ακόμα και τη νίκη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Ανόρθωσης. Ήταν υπόδειγμα προς μίμηση σήμερα. Τον ευχαριστούμε, επίσης, γιατί έδειξε σύνεση και αυτοσυγκράτηση και δεν παρασύρθηκε με όσα συνέβαιναν στον αγνωστικό χώρο.

Στέλλουμε ξεκάθαρο μήνυμα εντός και εκτός Ανόρθωσης ότι καμία διαιτησία, καμία απουσία και ουδείς άλλος λόγος, θα μας λυγίσει. Είμαστε ενωμένοι και μια ενωμένη Ανόρθωση δεν έχει να φοβηθεί από κανένα και τίποτε.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!