Αμφίβολος και με Αελ

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται όσο καλά θα ήθελαν όλοι στον Αρχάγγελο αναφορικά με τον τραυματισμό του Ντε Βινσέτι. Η επίσημη πληροφόρηση περιορίζεται στα απολύτως απαραίτητα αφού τόσο το ιατρικό όσο και το τεχνικό τιμ αναμένουν κάθε φορά την επανεκτίμηση της κατάστασης του παίκτη. Το αιμάτωμα που ταλαιπωρεί τον Αργεντινό δεν έχει υποχωρήσει στο βαθμό που να του επιτρέπει να προπονηθεί κανονικά. Ο Ντε Βινσέτι ταυτόχρονα αντιμετώπισε και μια ελαφριάς μορφής θλάση αλλά αυτό που προβληματίζει είναι το αιμάτωμα. Ο ρυθμός με τον οποίο προχωρά η πορεία αποθεραπείας του δημιουργεί ερωτηματικά στο κατά πόσο θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Αελ αφού αν δεν μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων για ένα χρονικό διάστημα τουλάχιστον 5-6 ημερών δεν πρόκειται να ρισκάρουν τη συμμετοχή.

Με τα σημερινά δεδομένα ο παίκτης δεν αναμένεται να προπονηθεί αυτή την εβδομάδα οπότε οι υπεύθυνοι θα παραμείνουν στην πρίζα, ελπίζοντας σε πιο ραγδαία βελτίωση του τραύματος που θα επιτρέψει να αρχίσει το συντομότερο να ανεβάζει ρυθμούς.

Η παρουσία του Ντε Βινσέτι κρίνεται σημαντική αφού η καλή μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας είναι συνυφασμένη με τη δική του παρουσία, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στον τελευταίο αγώνα με την ομόνοια.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!