Αναζητώντας την καλή εμφάνιση

Αυτό είναι το ζητούμενο στο σημερινό αγώνα (7.00) εναντίον της Σάλκε αφού δεν τίθεται θέμα πρόκρισης. Μια καλή εμφάνιση και ένα τιμητικό σκορ θα βοηθήσει κυρίως στο ψυχολογικό τομέα ενόψει της καθοριστικής συνέχειας, ενώ αν έρθει θα σημαίνει ότι η ομάδα μας μπόρεσε να ανταποκριθεί απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η Σάλκε έδειξε πόσο σοβαρά μας αντιμετωπίζει στέλνοντας κατάσκοπο και στον αγώνα με την ΑΕΠ και με ένα καθαρά επιθετικό σχήμα θα επιχειρήσει να προσφέρει θέαμα και γκολ στο κοινό της. Είναι για αυτό που πρέπει να προσέξουν όσοι μιλούν πριν τον αγώνα, αλλά και οι ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια του αγώνα αφού το παραμικρό λάθος τιμωρείται.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας στην καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη επί Γερμανικού εδάφους ο προπονητής μας προανάγγειλε αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα. Από τη στιγμή που οι Σεγκιρί και Σατσιάς δεν πρόκειται να αγωνιστούν τα άτομα που θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα είναι οι Μιχαήλ και Μιροσάβλιεβιτς. Λογικά και αφού ο Γιοβάνοβιτς προβληματίζεται για το εύκολο γκολ πιθανόν να αλλάξει κάτι στην αμυντική διάταξη και πιο συγκεκριμένα στο κέντρο της άμυνας. Πάντως με τον Σεγκιρί ανέτοιμο οτιδήποτε επιχειρηθεί θα έχει το χαρακτήρα πειράματος αφού ακόμα και ο Φλορέα που θεωρείται η πιο αξιόπιστη λύση παίζει στη συγκεκριμένη θέση εξ ανάγκης.

>

Ο αγώνας προσφέρεται για να πάρει καλά λεπτά συμμετοχής και ο Ονουάτσι αφού τα χρονικά περιθώρια για να μπορέσει να μπει για τα καλά μέσα στην ομάδα και να δείξει την αξία του, άρχισαν να στενεύουν.

Το πώς θα αντιδράσει η ομάδα μας στην πίεση που αναμένεται να βάλουν οι Γερμανοί είναι κάτι που αναμένουν να δουν όλοι, όπως επίσης και στο πως θα αντιδράσουμε αυτή τη φορά σε περίπτωση που δεχτούμε νωρίς γκολ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!