Ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ

Σύντομη και περιεκτική ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η εταιρεία ΑΠΟΕΛ με αφορμή τα όσα ακούμε και διαβάζουμε από το Σάββατο. Οι μάντηδες και ο εκ Ολλανδίας μάντης προκαλούν με τις ακραίες τοποθετήσεις τους γεγονός που ανάγκασε τη συνήθως χαμηλών τόνων διοίκηση μας να χαρακτηρίσει γελοίες τις διαμαρτυρίες του προπονητής τους. Πάντως το όλο σκηνικό αντιαποελισμού που έχει στηθεί από συγκεκριμένες ομάδες και μμε πρέπει να μας προβληματίσει περισσότερο. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

Όποιος παρακολούθησε την ανάλυση των φάσεων του αγώνα μας με την ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρεί τουλάχιστον γελοίες τις διαμαρτυρίες του προπονητή της ΑΕΚ.

Το ΑΠΟΕΛ θέλει να δηλώσει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί να γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος για να δικαιολογεί οποιοσδήποτε την αγωνιστική του κάμψη.

Η αναφορά μάλιστα των παραγόντων της ΑΕΚ σε προηγούμενο αγώνα της ομάδας μας απέναντι σε άλλη ομάδα, μας προκαλεί, εκτός από έκπληξη και έντονο προβληματισμό ως προς τα κίνητρα των αδικαιολόγητων και αστήρικτων αντιδράσεων τους.

Όπως τονίσαμε και σε προηγούμενη ανακοίνωση μας το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!