Ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ

Η παρέμβαση του Γενικού Εισαγγελέα στο θέμα της ποινικής έρευνας κατά του εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ κ. Πανίκου Χατζηλιασή και κατ’ επέκταση της ομάδας μας έχει ξεκαθαρίσει οριστικά τα γεγονότα αυτής της υπόθεσης και έχει φωτίσει την αλήθεια. Και τα πραγματικά γεγονότα είναι ότι, η Αστυνομία και συγκεκριμένα ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης αυτεπάγγελτα έκρινε το περιεχόμενο των δηλώσεων του κ. Χατζηλιασή, που έγιναν στη Λεμεσό και απεφάνθη ότι συνιστούσαν παράβαση του άρθρου 71 του νόμου. Σήμερα ο κ. Χατζηλιασής κλήθηκε σε ανακριτική κατάθεση από ανακριτή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού και έχει ήδη κατηγορηθεί. Είναι πράγματι αξιοσημείωτος ο ζήλος του Αστυνομικού Διευθυντή Λευκωσίας να κινηθεί αυτεπάγγελτα για να ένα ισχυριζόμενο αδίκημα που έλαβε χώρα στη Λεμεσό και το οποίο κλήθηκε τελικά να διεκπεραιώσει η Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού και όχι η Διεύθυνση της οποίας προΐσταται ο κ. Κύπρος Μιχαηλίδης.

Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει, το ΑΠΟΕΛ θεωρεί ότι στο πρόσωπο του κ. Χατζηλιασή κατηγορείται η ομάδα μας και ως εκ τούτου τη νομική υπεράσπιση θα αναλάβει το ΑΠΟΕΛ. Παράλληλα, ο χειρισμός της υπόθεσης εκ μέρους της Αστυνομίας έχει δημιουργήσει αρκετά ερωτηματικά, στα οποία θα επανέλθουμε μετά την ολοκλήρωση της επικείμενης αγωνιστικής.

Επιθυμούμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ και για επιστολή του Αρχηγού Αστυνομίας προς τον Πρόεδρο της ΚΟΠ με την οποία προειδοποιεί ότι, η Αστυνομία δεν θα εγγυάται την ασφαλή διεξαγωγή αγώνων σε περιπτώσεις εισόδου φιλάθλων στο γήπεδο χωρίς την προβλεπόμενη έρευνα ή σε περιπτώσεις χρήσης επικίνδυνων αντικειμένων, όπως είναι η ρίψη βόλων με σφεντόνα ή κροτίδων ή φωτοβολίδων. Καλούμε τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την ομάδα μας στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής επιδεικνύοντας απόλυτη αθλητοπρέπεια.

Είναι πλέον σαφές ότι το ΑΠΟΕΛ, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στην καλαθόσφαιρα, δέχεται μια αυξανόμενη πολεμική. Καλούμε τους φίλους της ομάδας να παραμείνουν ψύχραιμοι και ιδιαίτερα προσεκτικοί ούτως ώστε να μην παίξουμε άθελα μας το παιχνίδι όσων επιχειρούν να μας στερήσουν όσα κερδίζουμε με την αξία μας στους αγωνιστικούς χώρους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!