Ανακοίνωση ΠΑΝΣΥΦΙ εναντίονΑθηνή

Όλα για την πρόκριση

H ομάδα που μας έχει χαρίσει απίστευτες χαρές στη φετινή χρονιά καλείται να προσθέσει ακόμα μια σήμερα ενάντια στην ομάδα της Πέγειας. Η αποστολή των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι πολύ δύσκολη, αλλά όχι ανέφικτη αφού στην καλή μας μέρα μπορούμε να τους λιώσουμε. Στην προσπάθεια αυτή καταλυτικό ρόλο θα παίξει και ο κόσμος αφού απαιτείται η μαζική και ένθερμη παρουσία του κόσμου. Η πίεση που θα εξασκηθεί στον αντίπαλο αναμένεται να είναι εξαντλητική στην προσπάθεια να πετύχουμε όσο πιο νωρίς το πρώτο γκολ το οποίο θα ανοίξει και το δρόμο για τη νίκη-πρόκριση. Το 2-0 του πρώτου αγώνα πρέπει να είναι στο μυαλό όλων αφού θα βρεθούμε και πάλι απέναντι σε μια ομάδα που ξέρει να εκμεταλλεύεται τις αντεπιθέσεις αλλά και τις στατικές φάσεις.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προετοίμασε την ομάδα όπως θα ήθελε σε όλους τους τομείς και παρά την απουσία του Χρύση Μιχαήλ, υπάρχει μεγάλη θέληση από όλους για να ανατραπεί το σκορ του πρώτου αγώνα. Όλες οι γραμμές πρέπει να δουλέψουν άψογα αφού πέραν το γκολ που πρέπει να σκοράρουμε απαιτείται να διαφυλάξουμε και το μηδέν παθητικό. Ένας εκ των Σατσιά και Πίντο θα πάρει θέση δίπλα από τον Μοράις με τον Πορτογάλο να θεωρείται καλύτερη επιλογή όσον αφορά την καλύτερη λειτουργία της μεσοεπιθετικής γραμμής. Το 4-4-2 θεωρείται η πιο πιθανή διάταξη με τον Ζεβλάκοφ να θεωρείται η σίγουρη επιλογή στην κορυφή αφού η επαφή του με τα δίκτυα τις τελευταίες εβδομάδες τον χρίζει βασικό.

Ο Μιροσάβλιεβιτς με τη σειρά του διεκδικεί με αξιώσεις θέση βασικού αφού θεωρείται ο παίκτης που μπορεί να ενώσει μεσαία με επιθετική γραμμή και παράλληλα να αποτελέσει απειλή για την αντίπαλη εστία. Στο τέλος της ημέρας όποιοι και αν αγωνιστούν καλούνται να υπερβάλουν εαυτό έτσι ώστε η ομάδα μας να βρεθεί στον μεγάλο τελικό.

________________________________________________________________

Ανακοίνωση ΠΑΝΣΥΦΙ εναντίον Αθηνή

Σε ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί καταδικάζουν και καταγγέλλουν την απόφαση του ιδιοκτήτη της Lotto (χορηγού ΑΠΟΕΛ) να συνεχίζει τη διάθεση των κασκόλ στα οποία υπάρχει παραποιημένη η Ελληνική σημαία. Η όλη ανακοίνωση έχει ως εξής:

Παρόλο που την Τετάρτη έχουμε ένα δύσκολο αγώνα για το κύπελλο, είμαστε αναγκασμένοι να ασχοληθούμε με ένα σοβαρό περιστατικό το οποίο επήλθε στην προσοχή μας και αφορά την οικονομική εκμετάλλευση του ένδοξου κόσμου του ΑΠΟΕΛ. Συγκεκριμένα το περιστατικό αφορά τον προμηθευτή αθλητικού υλικού της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και την κυκλοφορία ενός κασκόλ το οποίο ντροπιάζει την ιστορία του σωματείου μας. Η εν λόγο εταιρεία κυκλοφόρησε πρόσφατα (εν όψη φιέστας και της κατάκτησης του πρωταθλήματος) ένα νέο κασκόλ το οποίο μεταξύ άλλων απεικονίζει την Ελληνική σημαία.

Το πρόβλημα όμως με το συγκεκριμένο προϊόν είναι ότι το εθνικό μας σύμβολο έχει τοποθετηθεί ανάποδα, έχοντας τον σταυρό στην δεξιά πλευρά και όχι στην αριστερή, ενώ οι γραμμές της σημαίας που απεικονίζεται είναι οχτώ αντί εννέα που θα έπρεπε να ήταν. Εμείς ως σύνδεσμος είχαμε πληροφορηθεί έγκαιρα για την κυκλοφορία αυτού του προσβλητικού προς όλους μας κασκόλ και ζητήσαμε όπως αποσυρθεί από την αγορά προτού γίνει η φιέστα της περασμένης Παρασκευής αφού θελήσαμε να προστατέψουμε το εθνικό μας σύμβολο και όλους τους ΑΠΟΕΛιστες.

Δυστυχώς όμως, παρά τις έντονες προσπάθειες μας για να αποσυρθεί, η διεύθυνση της εν λόγο εταιρείας αγνόησε πλήρως τα αιτήματα μας και προχώρησε στην διάθεση του κασκόλ προς τον κόσμο μας τόσο στην μπουτίκ που βρίσκεται στα γραφεία της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ όσο και στα δύο σημεία πώλησης που βρίσκονταν έξω και μέσα από το στάδιο ΓΣΠ. Ως Δ.Σ του Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ καταδικάζουμε αυτή την απερίσκεπτη κίνηση που έχει ως σκοπό την εκμετάλλευση του κόσμου του ΑΠΟΕΛ και καλούμε όλους τους ΑΠΟΕΛιστες που προμηθεύτηκαν το συγκεκριμένο κασκόλ όπως το επιστρέψουν αμέσως.

Επίσης είναι παράκληση μας προς το Δ.Σ της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ όπως επιληφθούν του όλου θέματος αφού νοιώθουμε πως κάποιοι αγνοούν τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που παραπονέθηκε για το εν λόγο κασκόλ και παράλληλα ντροπιάζουν την ιστορία μας. Είναι απαράδεκτο να εξευτελίζονται τα εθνικά μας σύμβολα για χάριν του κέρδους και είναι ανεπίτρεπτο κάποιοι να μην σέβονται τον κόσμο της ομάδας. Εμείς θα διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του κάθε ΑΠΟΕΛιστα από τυχόν κερδοσκόπους που εκμεταλλεύονται την οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και προειδοποιούμε πως θα λάβουμε μέτρα εναντίον του οποιουδήποτε αψηφά τις επιθυμίες του κόσμου του ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!