Ανακοίνωση ΠΑΝΣΥΦΙ: Η ισχύς εν τη ενώσει

Ο ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ πήρε μια απόφαση για μία προσπάθεια μετεξέλιξης και ανανέωσης των οργανωτικών δομών ύπαρξης και λειτουργίας του Κεντρικού ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ. Πλέον, το Δ.Σ. του ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ θα συντίθεται από τον πρόεδρο ή εκπρόσωπο της κάθε τοπικής σε μια προσπάθεια να γίνει ο Σύνδεσμος πιο ευέλικτος και πιο αποτελεσματικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Φίλε και οπαδέ του ΑΠΟΕΛ,

ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ, ιδρύθηκε το 1979 με σκοπό την συμπαράσταση στο γήπεδο των ομάδων του ΑΠΟΕΛ σε όλα τα αθλήματα. Με λίγα άτομα στην αρχή και με έδρα τη Λευκωσία. Σε διάφορες περιόδους, η λειτουργία του Συνδέσμου ήταν τυπική και προβληματική και άλλοτε δυναμική και καταλυτική αφήνοντας το στίγμα της στα τσιμέντα των γηπέδων ανά το παγκύπριο. Αργά αλλά σταθερά φθάσαμε στο 1992 όπου με τον γνωστό σε όλους μας τρόπο δημιουργήθηκαν οι Πορτοκαλί, δίνοντας νέα διάσταση και εδραιώνοντας την ύπαρξη του ΠΑΝΣΥΦΙ στον οπαδισμό και γενικότερα στην Κύπρο.

Έκτοτε, η παρουσία του ΠΑΝΣΥΦΙ στην πρώτη γραμμή, τόσο του Σωματείου μας όσο και των εθνικών, κοινωνικών και οπαδικών δρωμένων της Κύπρου είναι συνεχής. Οι δράσεις μας είναι πολυδιάστατες και δεν διστάσαμε ποτέ να είμαστε μπροστάρηδες όπου κρίναμε αναγκαίο, ανεξαρτήτου κόστος.
Περνώντας τα χρόνια καταφέραμε να είμαστε η καλύτερη κερκίδα στην Κύπρο και να κάνουμε την Ευρώπη να παραμιλά με τις παρουσίες μας σε αγώνες που έδωσε η ομάδα μας.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πλέον οργανωμένοι σύνδεσμοι που υπάγονται στον ΠΑΝΣΥΦΙ σε κάθε πόλη της ελεύθερης Κύπρου, αλλά και σε προάστια της Λευκωσίας, όπως επίσης και σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και του Ηνωμένου Βασιλείου όπου σπουδάζουν πολλοί φίλοι της ομάδας μας.

Με το ΑΠΟΕΛ να γιγαντώνεται χρόνο με τον χρόνο και την ιδέα του ΑΠΟΕΛισμού να φτάνει απ’ άκρη σ’άκρη, η παρούσα οργανωτική δομή κρίνεται ανεπαρκής για να μπορέσει να αντεπεξέλθει σε αυτή την εξελιγμένη μορφή των οργανωμένων του ΑΠΟΕΛ.

Σεβόμενοι όλους τους ΑΠΟΕΛιστες , χθες Δευτέρα 13 Ιουλίου, μετά από συνεδρίαση του κεντρικού ΠΑΝΣΥΦΙ με τους κατά τόπους Συνδέσμους, πάρθηκε η απόφαση για μία προσπάθεια μετεξέλιξης και ανανέωσης των οργανωτικών δομών ύπαρξης και λειτουργίας του Κεντρικού ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ. Πλέον, το Δ.Σ. του ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ θα συντίθεται από τον πρόεδρο ή εκπρόσωπο της κάθε τοπικής σε μια προσπάθεια να γίνει ο Σύνδεσμος πιο ευέλικτος και πιο αποτελεσματικός. Κι όλα αυτά σε μια προσπάθεια ύπαρξης ισότητας, διαφάνειας και δυνατής υπόστασης του κάθε προπύργιου του ΑΠΟΕΛισμού, όπου και αν βρίσκεται, σε μια προσπάθεια να φανούμε αντάξιοι των καιρών και των νέων αναγκών. Σε μια προσπάθεια να είμαστε και πάλι μπροστά από γεγονότα και καταστάσεις και όχι να ακολουθούμε τις εποχές.

Η νέα μορφή του Κεντρικού ΠΑΝΣΥΦΙ, τίθεται άμεσα σε εφαρμογή και λειτουργία, με μια μεταβατική περίοδο που ορίζεται στους 3 περίπου μήνες. Σε αυτή την περίοδο θα δούμε και θα εφαρμόσουμε ιδέες όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας και ανάθεσης ευθυνών στον κάθε τοπικό Σύνδεσμο. Μετά το πέρας των 3 αυτών μηνών, θα συγκληθεί έκτακτη γενική/καταστατική συνέλευση στην οποία θα παρουσιαστεί το μοντέλο αυτό και όπου θα προχωρήσει στις αναγκαίες καταστατικές αλλαγές οι οποίες θα αφορούν την δομή και σύνθεση του Συμβουλίου.

Το κάθε μέλος μας, είναι ευπρόσδεκτο να μας μεταφέρει εντωμεταξύ ιδέες και προτάσεις, μέσω του προέδρου της τοπικής του, που θα μας βοηθήσουν να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι για να δικαιολογούμε καθημερινά την 36χρονη ιστορία του ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ.

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ λοιπόν. Ελάτε όλοι οι ΑΠΟΕΛίστες κοντά και γύρω από τον ΠΑΝΣΥΦΙ, να μεγαλουργήσουμε ξανά και να γιγαντώσουμε ακόμα περισσότερο το ΑΠΟΕΛ μας, σε όλα τα επίπεδα, σε όλα τα αθλήματα, σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, σε όλο τον κόσμο.

Συνυπογράφουν:

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ (κεντρικός-Λευκωσία)
Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ Λάρνακας «Κίκης Ρήγας»
Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ Λεμεσού
Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ Πάφου «Ευαγόρας Παλληκαρίδης»
Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ Αμμοχώστου «Συμεωνίδης & Πούλιας»
Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ Λυθροδόντα
LEGENDARY FAN CLUB ΑΠΟΕΛ
Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ «Σταυραετός»
Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ Τηλλυρίας
CHAOS CLUB Athens ΑΠΟΕΛ
Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ Μακεδονίας
Συ.Φι. Κρήτης
APOEL UK fan club «Τhe Bulldogs»
APOEL Fan Club “PARTIDARIOS”

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ,

Εκ φύσεως ανώτεροι..

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!