Ανακοίνωση ΠΑΝΣΥΦΙ: Λιώστε τους όλους

Το αυτοκρατορικό πέρασμα του Θρύλου και από το Δασάκι της Άχνας μας βρίσκει να απολαμβάνουμε τη μοναξιά της κρύας κορυφής του βαθμολογικού πίνακα. Η εξόρμηση των χιλιάδων ΑΠΟΕΛιστών στο Δασάκι το περασμένο Σάββατο ανάγκασε την παρέα του Καστάνα να κάτσει φρόνημα και να αφεθεί στις ορέξεις του γαλαζοκίτρινου θηρίου που δείχνει ασταμάτητο εβδομάδα με εβδομάδα.

Τρίτη κιόλας σήμερα και για όσους αδικαιολόγητα δεν το γνωρίζουν αύριο Τετάρτη 03/11/10 στις 19:00 ο καλαθοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται απέναντι στην ομάδα του κράτους. Κάθε χρόνο οι αγώνες μας μαζί τους είχαν τυπικό χαραχτήρα αφού λίγο η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, λίγο το ότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν σε ένα γεμάτο Λευκόθεο και φυσικά το γεγονός ότι για χάρη τους καταργήθηκε η διαβάθμιση στην καλαθόσφαιρα παίρναμε τις νίκες με τη σέσουλα. Φέτος όμως όπως διαπιστώνουμε και μέσα από τις δηλώσεις των παραγόντων και των παιχτών τους έρχονται με απαιτήσεις μέσα στη δικιά μας έδρα, για να πάρουν το ρόζ φύλλο!!! Αυτό είναι αδιανόητο και ανεπίτρεπτο!!! Και μόνο που σκέφτηκαν ότι μπορεί να πάρουν τη νίκη ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ είναι βλασφημία και για αυτό το λόγο είναι υποχρέωση όλων μας να κατακλύσουμε το ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ – ΛΕΥΚΟΘΕΟ και να προσγειώσουμε ανώμαλα όλους τους βλάσφημους εθελοτυφλούντες ούτοπους.

Υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος στους εντός έδρα αγώνες της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας είναι δωρεάν με τη παρουσίαση του ποδοσφαιρικού εισιτηρίου διαρκείας.

Αφού τελειώσουμε για άλλη μια φορά το καλαθοσφαιρικό παράρτημα της κυβέρνησης, όλοι οι δρόμοι οδηγούν την Κυριακή 07/11/10 στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Κωστάκη, την ομάδα που για χάρη της συσπείρωσης των ‘παιδιών’ ξεφτιλίστηκε σε ένα προκλητικά φιλικό αγώνα απέναντι στην πράσινη μαμά, στην ομάδα του Σκεύου (που είσαι ρε μεγάλε όλα καλά;)…στην ομάδα που (μαζί με όλα τα υπόλοιπα ξαδέλφια) θυσιάζεται κάθε χρόνο αδιαμαρτύρητα για το μεγαλείο του πρασινοκόκκινου φιάσκου. Τα σχόλια είναι περιττά…συστάσεις δεν χρειάζονται…ούτε αχρείαστα καλέσματα. Είμαστε σίγουροι ότι ο ΑΠΟΕΛίστας θα κάνει το καθήκον του δημιουργώντας μια ανθρώπινη κόλαση απέναντι στην αλκή σπρώχνοντας συνάμα την μεγάλη μας αρρώστια σε μια ακόμη νίκη.

Προσβλέπουμε λοιπόν σε μαζική πορτοκαλί σύναξη τόσο την Τετάρτη όσο και την Κυριακή για να βάλουμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι στην αναρρίχηση του ιστορικότερου σωματείου στο νησί…στην κορυφή όλων των αθλημάτων!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΤΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΓΕΙΑ

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ
ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!