Ανακοίνωση Παν.συ.φι ΑΠΟΕΛ

Ο Παν.συ.φι ΑΠΟΕΛ με σημερινή ανακοίνωση του ανοίγει μέτωπο με τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο του σωματείου, του οποίους κατηγορεί για πολλά και διάφορα με αφορμή τους χειρισμούς τους στα θέματα που αφορούν την επικείμενη συνέλευση της εταιρείας. Kρατάμε την απόφαση για αποχή από όλους τους αγώνες των τμημάτων του σωματείου μέχρι να αποχωρήσουν από το συμβούλιο οι Ποταμίτης και Χαραλάμπους. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Με αφορμή την εκλογική συνέλευση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ στις 04/12/13, επικοινωνούμε μαζί σας για να τοποθετηθούμε αναφορικά με διάφορα σημαντικά ζητήματα, τόσο όσο αφορά τη συνέλευση, όσο και για διάφορα άλλα που ταλανίζουν τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ελλήνων Λευκωσίας.

Ο Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ εκ της γένεσης του, με μοναδικό γνώμονα το καλό του ΑΠΟΕΛ τοποθετείτε και εκφράζει χωρίς δισταγμό τις δικές του απόψεις για τα τεκταινόμενα. Πολλάκις στο παρελθόν οι απόψεις αυτές δεν ήταν αρεστές είτε στη μειονότητα του κόσμου του ΑΠΟΕΛ, είτε στη πλειοψηφία, αλλά σχεδόν πάντοτε οι κύριοι πολέμιοι αυτών των απόψεων ήταν οι ηγεσίες του Σωματείου και της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

Εδώ είναι σημαντικό να τονισθεί ότι οι ηγεσίες του Σωματείου και της Εταιρείας πάντοτε απαρτίζονται από επιχειρηματίες οι οποίοι στη μεγάλη τους πλειοψηφία έχουν οικονομικά συμφέροντα από την εμπλοκή τους στο ΑΠΟΕΛ, σε παντελή αντίθεση με τα άτομα που απαρτίζουν το ΔΣ του Συνδέσμου. Αυτό σαν ένα σημαντικό στοιχείο για να αντιληφθούν ορισμένα άτομα ποιες σκοπιμότητες κρύβονται πίσω από ορισμένες αποφάσεις των πιο πάνω σωμάτων.

Τον τελευταίο καιρό ο Σύνδεσμος δέχεται ένα ανηλεή πόλεμο… ένα πόλεμο που όμως δεν έχει να κάνει με τους τόσους άλλους που έχει δώσει στο παρελθόν. Δυστυχώς η ηγεσία της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια με πρακτικές προσωπικού εκβιασμού προσπαθούσε να «πειράξει» Συνδεσμίτες είτε στους χώρους εργασίας τους είτε ακόμα και στην προσωπική τους ζωή. Δυστυχώς αυτές τις βρώμικες πρακτικές υιοθέτησαν πρόσφατα και ο Πρόεδρος αλλά και ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου ΑΠΟΕΛ. Αποτέλεσμα αυτών των πρακτικών ήταν την τελευταία εβδομάδα μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου να μένει άνεργος!

Αυτές οι πρακτικές όμως, σε αντίθεση με τα αποτελέσματα τα οποία προσβλέπουν να επιφέρουν αυτοί οι Κύριοι, δημιουργούν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Αυτές οι πρακτικές όχι μόνο δεν μας φοβίζουν, όχι μόνο δεν μας ξενερώνουν, όχι μόνο δεν μας πτοούν, αλλά αντίθετα μας δυναμώνουν, μας μονιάζουν και μας τονώνουν το ηθικό. Αυτά τα άτομα τα οποία διοικούν το ΑΠΟΕΛ όλων μας πολεμούν με τον πιο βρώμικο τρόπο τους ίδιους τους ΑΠΟΕΛίστες! Αυτά τα άτομα τα οποία βρίσκονται στις «δυνατές» καρέκλες του Σωματείου και της Εταιρείας στο βωμό των δικών τους συμφερόντων διαλύουν όποιον και ότι έστω εκφράσει την αντίθεση του με τις δικές τους αποφάσεις. Για αυτό ακριβώς το λόγο υπάρχουμε εμείς… γιατί χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρων θα αραδιάζουμε τις βρωμιές σας τις οποίες ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζει ο κάθε αδελφός που αγαπά το ΑΠΟΕΛ σαν ιδέα και όχι σαν πηγή εσόδων!

Αναφορικά με τον πιο πάνω λόγο και για το καλό του ΑΠΟΕΛ πάντα, αποφασίσαμε κατά την τελευταία μας συνεδρία, συνειδητά και ομόφωνα όπως δεν παραστούμε ξανά σε αγώνες των τμημάτων του Σωματείου, για ένα και μοναδικό λόγο. Ο κόσμος είναι καζάνι που βράζει και ο Σύνδεσμος δεν μπορεί να ελέγξει σε καμία περίπτωση το τι μπορεί να συμβεί στις κερκίδες των κλειστών γηπέδων…! Αυτή η απόφαση θα ισχύσει μέχρι να μπουν άτομα αξιόλογα που θα διοικούν με μόνο γνώμονα το καλό του ΑΠΟΕΛ.

Όσο αφορά τη ΓΣ της εταιρείας ο Σύνδεσμος, με την είδηση της πρόθεσης των Πετρίδη και Φωτίου για ανάληψη της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, συγκάλεσε σύσκεψη στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα στη Λευκωσία με προσκαλεσμένους τους δύο πιο πάνω Κυρίους, τα υπόλοιπα μέλη του συνδυασμού τους, άλλους επιφανής ΑΠΟΕΛίστες καθώς επίσης και τον Πρόεδρος και Αντιπρόεδρο του σωματείου. Όλοι ήταν παρόντες πλην του Προέδρου και του Αντιπρόεδρου του Σωματείου. Η πιο πάνω συνάντηση έγινε για να ενημερωθούμε για το πλάνο, τους στόχους αλλά και τη μεθοδολογία του εν λόγω συνδυασμού. Προφανώς οι Κύριοι των νυν ΔΣ του Σωματείου και Εταιρείας είχαν πιο σοβαρά πράγματα να κάνουν από το να ασχοληθούν με την επόμενη μέρα του ΑΠΟΕΛ. Ίσως και για αυτό τον ίδιο λόγο δεν παρευρέθηκε κανείς τους στη δημοσιογραφική διάσκεψη του συνδυασμού Πετρίδη – Φωτίου. Προφανώς ετοιμάζουν τον «πόλεμο» που θα ξεκινήσει και πάλι ενδοοικογενειακά εάν και εφόσον εκλεγεί ο πιο πάνω (ή ο οποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός) ως ΔΣ της εταιρείας. Άλλωστε είναι συνηθισμένοι να δημιουργούν προβλήματα και σύγχυση στις τάξεις του κόσμου παρά να επουλώνουν πληγές και να ψάχνουν το καλό του ΑΠΟΕΛ.

Από την κιόλας πρώτα εμφάνιση του κ Ποταμίτη στο προσκήνιο παρακολουθούμε όλοι ένα άνθρωπο ο οποίος προσπαθεί μανιωδώς να ανέβει στην προεδρική καρέκλα της εταιρείας. Στο βωμό της ικανοποίησης αυτής του της επιθυμίας έφτασε στο σημείο να «συμφιλιωθεί» με τον μέχρι πρότινος μεγάλο του εχθρό Φοίβο Ερωτοκριτου τον οποίο τα τελευταία χρόνια κατηγορούσε ασύστολα και ασταμάτητα. Δυστυχώς για εσάς το σενάριο του έργου στο οποίο επιδίδεστε είναι κακογραμμένο και καλομελετημένο και αναπόφευκτα γελάει μαζί σας και το παρδαλό κατσίκι.

Επιπρόσθετα το Σωματείο ΑΠΟΕΛ εξέφρασε την πρόθεση του για ανάληψη ΚΑΙ της διοίκησης της εταιρείας. Το κουφό της ανακοίνωσης προέρχεται από το γεγονός ότι αυτοί οι κύριοι εμμέσως πλην σαφώς απειλούν πως μόνο με την εκλογή τους θα βοηθήσει ο «μεγάλος» επενδυτής τον οποίο ανακάλυψαν με βάση το Ηνωμένο Βασίλειο. Άραγε τώρα που αποσύρατε την πιο πάνω πρόθεση σας αυτός ο επενδυτής θα γίνει καπνός; Μήπως για το καλό του ΑΠΟΕΛ θα έπρεπε να παλέψετε ούτος ώστε να δώσει βοήθειες ανεξάρτητα από το ποιος ή ποιοι θα εκλεγούν; Φυσικά αυτούς τους διαλογισμούς τους κάνουν άτομα που τηρούν το «ΑΠΟΕΛ υπεράνω όλων».

Υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαμε να παραθέσουμε τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο αλλά επιφυλασσόμαστε σε μεταγενέστερο στάδιο. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ και παρά την σύγχυση που δημιουργούν ανηλεώς οι πιο πάνω κύριοι αντιλαμβάνεται απόλυτα το τι ρεαλιστικά συμβαίνει.

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!