Ανακοίνωση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ

“Σχετικά με την ανακοίνωση καταδίκης που εξέδωσε το Κεντρικό Συμβούλιο της παράταξης των νεολαίων του ΑΚΕΛ μετά το μνημόσυνο των Ισαάκ και Σολωμού και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Φιλελεύθερος, οφείλουμε να δώσουμε μια απάντηση καθώς καταφέρεται, λασπολογεί και παραπληροφορεί σχεδόν σε βαθμό λιβελογραφήματος. Επειδή εμείς είμαστε υπόλογοι απέναντι στις εκατοντάδες των μελών του Συνδέσμου μας καθώς και των δεκάδων χιλιάδων υποστηρικτών της ομάδας της οποίας είμαστε ο επίσημος Σύνδεσμος Φιλάθλων, πρέπει να απαντήσουμε σε αυτή την απολυταρχικού τύπου και ολοκληρωτικού ύφους ανακοίνωση.

Καταρχήν κύριοι της ΕΔΟΝ, όταν αναφέρεστε σε οτιδήποτε αφορά τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ, να έχετε υπόψη σας ότι δεν είμαστε ούτε μαθητική νεολαία κάποιου κόμματος ούτε κάποιος φορέας που επειδή θα διεκδικήσει σε κάποιο χρονικό σημείο καρέκλες σε εκλογές, θα παραμείνουμε απαθείς στα ψεύδη σας φοβούμενοι το πολιτικό κόστος των απόψεών μας. Είμαστε ένας Σύνδεσμος ο οποίος αριθμεί κοντά στα 1000 εγγεγραμμένα μέλη και χαίρουμε της εκτίμησης πολλών χιλιάδων επώνυμων και ανώνυμων ΑΠΟΕΛιστών και όχι μόνο.

Όσον αφορά την ουσία των όσων είπατε σε μια προσπάθειά σας να διατηρήσετε το ίδιο πνεύμα που διακατέχει εδώ και δεκαετίες τις ανακοινώσεις σας, ανεξαρτήτως αφορμής και αιτίας, αναφέρεστε και πάλι σε μερικές εκατοντάδες συμπολιτών μας με τον πλέον υποτιμητικό τρόπο, κατηγοριοποιώντας τους

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!