Ανακοίνωση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.

Δεν είναι υπερβολή αλλά η πραγματικότητα. Ο αγώνα τους Σαββάτου απέναντι στο μισητό μας αντίπαλο είναι για πολλούς λόγους ο πιο σημαντικός μέχρι στιγμής τη φετινή χρονιά. Δεν το λέμε για να αγχώσουμε αυτούς που αγχώνονται αλλά γιατί είναι καλό να υπάρχει επίγνωση της κρισιμότητας του αγώνα. Μετά τις απρόσμενες απώλειες που είχαμε στους αγώνες με Ολυμπιακό και Άρη η ομάδα μας βρίσκεται στη δεύτερη θέση και χρειάζεται τη νίκη έτσι ώστε να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την Ανόρθωση. Είναι αλήθεια ότι η μη σταθερή πορεία της ομάδας μας, έστω και να βρισκόμαστε κοντά στην κορυφή, δημιουργεί ένα κλίμα αμφισβήτησης και ο αγώνας του Σαββάτου θα είναι η πιο καλή αφορμή για να δοθούν απαντήσεις. Όταν μάλιστα ο Τάκης Αντωνίου καλεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας εμμέσως πλην σαφώς τους ποδοσφαιριστές να κερδίσουν για να πάρουν ξανά ψήφο εμπιστοσύνης από τον κόσμο δεν χρειάζεται να πούμε οτιδήποτε άλλο.

Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις όχι με προγραμματικές δηλώσεις εντυπωσιασμού αλλά μέσα στο γήπεδο, εκεί που οι αντίπαλοι μας θα επιχειρήσουν να αναστηθούν εις βάρος μας. Πέρσι στο κύπελλο έδειξαν ότι μπορούν να ξεπερνούν (προσωρινά) τα τεράστια προβλήματα τους εκμεταλλευόμενοι το δικό μας εφησυχασμό και αγωνιστική επιπολαιότητα. Φέτος στο τελευταίο ντέρμπι της χρονιάς έχουμε καθήκον να παρουσιαστούμε δυνατοί και αποφασισμένοι έτσι ώστε να τους ρίξουμε μέσα στα σκατά που ήδη βρίσκονται.

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές έχουν μετά τον αγώνα με την Ανόρθωση λίγες μέρες να προετοιμαστούν κατάλληλα αγωνιστικά και ψυχολογικά. Τέτοιοι αγώνες κρίνονται από πολλούς παράγοντες έστω και αν το πάθος είναι το κυρίαρχο στοιχείο. Το ΑΠΟΕΛ σε αντίθεση με τους τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος θα πρέπει να παρουσιαστεί αλλαγμένο προς το καλύτερο αν θέλει να κερδίσει. Η χτεσινή μέρα δεν ήταν ιδιαίτερα κατατοπιστική όσον αφορά το πλάνο που θα παρατάξει ο Ουζουνίδης αλλά δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές. Ουσιαστικά το ερωτηματικό αφορά δυο θέσεις στη μεσαία γραμμή όπου Έμερσον και Μιχαήλ θα δώσουν μάχη για τη μια θέση δίπλα στο Σατσία, ενώ ο Πίντο έστω και αν δεν πείθει έχει προβάδισμα έναντι του Ζε Κάρλος για το αριστερό άκρο.

Η σημερινή προπόνηση αναμένεται να κρίνει κατά πόσο ο Σεγκιρί θα προτιμηθεί αντί του Δασκαλάκη με το ζητούμενο να είναι το να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που έχει ο Αλγερινός αμυντικός.

Βαρόμετρο ο κόσμος
Ο όγκος και ο παλμός των οπαδών μας αναμένεται να δώσει το σύνθημα και την τονωτική ένεση στην ομάδα. Οι καιρικές συνθήκες δεν αναμένεται να είναι οι καλύτερες αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για κανέναν. Η ομάδα χρειάζεται τους πάντες δίπλα της με παλμό και αποφασιστικότητα. Δεν θα υπάρξει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από μια καθαρή νίκη που θα οδηγήσει τα κινεζάκια σε απόγνωση και ακραίες καταστάσεις εναντίον του διορισμένου από το ΑΚΕΛ προέδρου τους.

ΑΠΟΕΛ-ομόνοια
Τα λόγια είναι πλέον περιττά αφού γνωρίζουμε όλοι με ποιους έχουμε να κάνουμε και το Σάββατο θα βρεθούμε και πάλι αντιμέτωποι μαζί τους. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα είναι εκεί ενωμένος και παθιασμένος για την νίκη αφού αυτός ο κόσμος δεν συμβιβάζεται με κανένα άλλο αποτέλεσμα.

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ
Είμαστε αισιόδοξοι πως οι παίκτες θα αποδώσουν ενώ η Νότια κερκίδα εννοείται πως θα κερδίσει την μάχη με τους απέναντι. Αυτοί όμως που θα πρέπει να κάνουν την διαφορά είναι οι συν-ΑΠΟΕΛιστες της Δυτικής κερκίδας. Χωρίς εγωισμούς και ξεροκεφαλιές εμείς δηλώνουμε υπεύθυνα πως για το καλό της ομάδας σας θέλουμε δίπλα μας για ενενήντα ολόκληρα λεπτά. Ακολουθήστε τον ρυθμό μας, πάρτε τον παλμό μας, δώστε την ψυχή σας για τον ΑΠΟΕΛ μας. Τα υπόλοιπα θα έρθουν φυσιολογικά επειδή απλά ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι ανίκητος όταν σπρώχνει την ομάδα όπως πρέπει.

Το Σάββατο ξεκινούμε από νωρίς την και για αυτό το ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ θα είναι ανοικτό από το μεσημέρι.

Η ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ πορεία θα αναχωρήσει, όπως πάντα, από εκεί.

Αστυνομικά μέτρα:
• Ο χώρος στάθμευσης για τον ΑΠΟΕΛ είναι Νοτιοδυτικά του ΓΣΠ, ενώ θα πάμε και θα φύγουμε από το γήπεδο μέσο των Λατσιών και της Λακατάμιας.
• Το NUEVO CAMPO και οι χώροι στάθμευσης που βρίσκονται Βόρεια του σταδίου είναι για τον αντίπαλο. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν από και προς το γήπεδο θα είναι από τον Ορφανίδη.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΚΑΘΕ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!