Ανακοίνωση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ

Aφού ακούσαμε τις σημερινές δηλώσεις του Τάκη που εν μέσος πλην σαφώς αποφάνθηκε (προφανώς με όλους τους υπόλοιπους…) ότι για τη φετινή αγωνιστική παρουσία της ομάδας φταίει ο κόσμος, διερωτόμαστε κατά πόσο το στόμα ορισμένων ανθρώπων επικοινωνεί με το μυαλό και τα μάτια! Ακόμα και μετά τη χθεσινή νίκη είναι πράγματι άξιον απορίας που βρίσκετε το θράσος να αποποιείστε των εγκληματικών σας λαθών και να ρίχνετε το φταίξιμο στον κόσμο. Μήπως αυτό που είδαμε χθες είναι ο πραγματικός ΑΠΟΕΛ κύριοι; Μήπως η στρατηγική σας ήταν μετά τον άθλο του Champions League η ομάδα να φτάσει να αγωνίζεται με την αελ στη λεμεσό και να έχει 30% κατοχή; ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ! Ο προβληματισμός του κόσμου και οι δικαιολογημένα έντονες αντιδράσεις του – που θα γίνουν εντονότερες – έχει σκοπό να σας αφυπνίσει και να σας κάνει να αντιληφθείτε τα λάθη και τις αδυναμίες σας. Δυστυχώς εσείς εξακολουθείτε να κοιμάστε όρθιοι ενώ άλλοι χορεύουν πάνω στις πλάτες του ΑΠΟΕΛ!

Είμαστε υποχρεωμένοι όπως πάντοτε να λέμε αλήθειες και για αυτό το λόγο ανοίξτε καλά τα μάτια σας, τα αυτιά σας και αφού αντιληφθείτε τα γραφόμενα προσπαθήστε πριν ανοίξετε το στόμα σας να τα επικοινωνήσετε μέσω εγκεφάλου.

Από τότε που αναλάβατε τις τύχες της Εταιρίας ακούμε υπέροχα λόγια, ατελείωτες υποσχέσεις αλλά στην πράξη υστερείτε σε βαθμό που καταντά καταθλιπτικό. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ απαιτούσε και συνεχίζει να απαιτεί να βλέπει μια διοίκηση με μπαλάκια, που να χτυπά το χέρι της ασύστολα και αμετάκλητα, που να μην δέχεται μύγα στο σπαθί της και που να μην αφήνει κανένα αλλόθρησκο υποκείμενο να υποσκάπτει και να βλάπτει το ΑΠΟΕΛ μας. Όχι μόνο δεν καταφέρατε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων αλλά αντιθέτως δεν κάνετε καν τα στοιχειώδη.

Κατά τις 2 τελευταίες Γενικές σας Συνελεύσεις τονίζατε εμφαντικά ότι πάνω από όλα είναι το ΑΠΟΕΛ… αλήθεια αυτό τηρείται;

Πέραν των αγωνιστικών αδυναμιών… που μαζί με την τεχνική ηγεσία φέρετε τεράστια ευθύνη… η ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος δέχεται πισώπλατες μαχαιριές από τα εκάστοτε διαιτητικά τρία; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;

Πέραν των αγωνιστικών αδυναμιών… που μαζί με την τεχνική ηγεσία φέρετε τεράστια ευθύνη… το ΑΠΟΕΛ τιμωρείτε ασύστολα από την ΚΟΠ ενώ άλλα σωματεία με παρόμοιες καταγγελίες καταφέρνουν με τον ένα η τον άλλο τρόπο να ξεφύγουν! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;

Δύο απλά ερωτήματα που αν αναλογιστούμε τη πιο πάνω σας δήλωση στις ΓΣ είναι για να διερωτάται κανείς ποιος είναι ο ρόλος σας. Πείτε μας κύριοι είναι όντως το ΑΠΟΕΛ πάνω και από το χρήμα; Είναι όντως το ΑΠΟΕΛ πάνω από τη προσωπική προβολή των εαυτών και των εργασιών σας; Αν ναι τότε γιατί ΕΙΔΙΚΑ τα δύο πιο πάνω ερωτήματα μένουν αναπάντητα εδώ και μήνες – αν όχι χρόνια!

Ο κόσμος κύριοι περίμενε κατά τη τελευταία σας συνεδρία –και όχι μόνο – να τελειώσετε και να αστράψει η γη. Αντ’ αυτού συνεδριάσατε λες και δεν έγινε τίποτα. Λες και όλα κυλούν ομαλά και με βάση το πρόγραμμα. Αυτό δεν είναι ένα ΔΣ που θέλει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, μάλλον είναι αυτό που δεν θα θέλαμε ποτέ να είχαμε! Οι πράξεις σας… η μάλλον καλύτερα η απραξία σας, σας καθιστά επικίνδυνους να διοικείτε το ιστορικότερο σωματείο της Ελληνικής Κύπρου.

Πώς γίνετε το Σωματείο ΑΠΟΕΛ να διαγράφει τον Κουτσοκούμνη από μέλος του και την επόμενη μέρα να βρίσκεται στο ίδιο τραπέζι μαζί σας στο Χριστουγενιάτικο χορό της εταιρίας ΑΠΟΕΛ; Αφού το ΑΠΟΕΛ είναι πάνω από όλα… αφού το ΑΠΟΕΛ είναι ένα;

Είναι απλά τα πράγματα… αποδυναμώσατε την ομάδα, αφήνετε τη διαιτησία να μας κάνει ότι θέλει, αφήσατε την ΚΟΠ και τη δικαστική να ασελγούν εις βάρος μας, επιτρέπετε στον κάθε βλάκα πρόεδρο άλλο σωματείου να μας χλευάζει αλλά πάνω από όλα με τη στάση και τις δηλώσεις σας φένετε καθαρά ότι δεν σέβεστε ούτε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ – ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΟΣΤΟΥ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΏΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ!

Το μέγα ερώτημα που τίθεται είναι αν καταφέρνετε να πείσετε ακόμα και τους ίδιους σας τους εαυτούς… και για πόσο ακόμα!

ΕΜΕΙΣ τη Δευτέρα, και πάλι αψηφούμε το εργάσιμο της μέρας (αφού η διοίκηση μας για άλλη μια φορά δεν σκέφτηκε τον κόσμο της) και ταξιδεύουμε εκ νέου στη λεμεσό για το διπλό. Είναι γενικώς αντιληπτό ότι περαιτέρω απώλειες δεν χωράνε και καλούνται ΑΠΑΝΤΕΣ από εκτελεστικούς, προπονητές, ποδοσφαιριστές και κόσμο να κάνουν ότι πρέπει να κάνουν για να έρθουν οι 3 βαθμοί στην Πρωτεύουσα. Η Πορτοκαλί μαγεία θα αναχωρήσει από τη Χοιροκοιτία στις 17.40 και για αυτό καλούνται όλοι όσοι θα πορευτούν με το Θρύλο όπως φτάσουν στο σημείο συνάντησης έγκαιρα!

Τέλος καλούμε όλα μας τα μέλη αύριο Παρασκευή 11/01/13 και ώρα 18.00 όπως παρευρεθούν στο οίκημα του Συνδέσμου για ανοικτή συνεδρία, την κοπή της Βασιλόπιτας και την κλήρωση του Scooter. Υπενθυμίζουμε ότι στην κλήρωση έχουν συμμετοχή μόνο τα μέλη του Κεντρικού Συνδέσμου και η παρουσίαση της κάρτας μέλους είναι απαραίτητη.

ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΘΡΥΛΟ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ

ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!