Ανακοίνωση Πρόδρομου Πετρίδη

Θέση στα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό αναφορικά με επιστροφή του στην προεδρία του ΑΠΟΕΛ πήρε ο Πρόδρομος Πετρίδης, μέσω επιστολής που απέστειλε στα μέσα ενημέρωσης. Ουσιαστικά επιβεβαιώνει τα όσα γράφτηκαν και σε στήλες του apoel.net για σοβαρές σκέψεις και επαφές που έκανε, οι οποίες όμως παγιοποιήθηκαν μετά από συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Ζιβανάρη. Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση οι δηλώσεις του νυν προέδρου για παραίτηση ήταν αυτές που ώθησαν τον Πετρίδη να κάνει κάποιες σκέψεις έτσι ώστε να μην υπάρξει διοικητικό κενό, αλλά στη συνάντηση που είχαν προ ημερών ο Ζιβανάρης εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει. Αυτό έθεσε αυτόματα τέλος στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Πετρίδη και κάποιων συνεργατών του στα διοικητικά αφού έγινε σεβαστή η επιθυμία Ζιβανάρη.

Η επιστολή που λάβαμε αναφέρει τα ακόλουθα:

”Επειδή τις τελευταίες λίγες μέρες διαδίδονται διάφορα σχετικά με το ενδεχόμενο επανεμπλοκής μου στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ, θα ήθελα να διευκρινίσω τα ακόλουθα:

Μετά την δήλωση του Προέδρου του Δ.Σ. της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ., Κυριάκου Ζιβανάρη πριν τρεις περίπου εβδομάδες ότι, τον απασχολούσε το ενδεχόμενο παραίτησης του, προσεγγίσθηκα από αρκετούς ΑΠΟΕΛίστες για να μελετήσω το ενδεχόμενο επανόδου μου στη διοίκηση της ομάδας. Από αυτό το ενδιαφέρον διαμορφώθηκε μια ομάδα ανθρώπων που ήταν διατεθειμένη να προσφέρουν αξιόλογη διοικητική λύση μόνο σε περίπτωση που ο κ. Ζιβανάρης αποφάσιζε να υλοποιήσει την πρόθεση παραίτησης του.

>

Επειδή στόχος μου είναι να βοηθήσω το ΑΠΟΕΛ, συναντήθηκα με τον κ. Ζιβάναρη και τον ενημέρωσα για τις επαφές αυτές και του τόνισα με έμφαση ότι, δεν ήταν ούτε είναι πρόθεση μου να διεκδικήσω την προεδρία ή οποιοδήποτε άλλο αξίωμα στο Δ.Σ., αλλά να προσφέρω λύση μόνο σε περίπτωση αποχώρησης του.

Ο κ. Ζιβανάρης με διαβεβαίωσε ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί και ότι θα παραμένει στην προεδρία του ΑΠΟΕΛ για ένα τουλάχιστον χρόνο μετά τη Γενική Συνέλευση της 5 ης Φεβρουαρίου. Ως εκ τούτου κανένα πλέον ενδιαφέρον ή πρόθεση υπάρχει εκ μέρους μου.

Παραμένω ένας απλός ΑΠΟΕΛίστας και με αυτή την ιδιότητα είμαι έτοιμος να συνδράμω τη διοίκηση στο έργο της.”

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!