Ανακοίνωση συνδέσμου ΑΠΟΕΛ Μακεδονίας

Ως ΠΑΝ. ΣΥ. ΦΙ. ΑΠΟΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ νιώθουμε πως ήρθε η στιγμή (έστω και με αρκετή καθυστέρηση) να αναδείξουμε ένα πολύ σοβαρό θέμα, το οποίο αφορά όλους τους ξενιτεμένους οπαδούς, ΑΠΟΕΛίστες και μη. Ζούμε έναν κόσμο που όλα αλλάζουν. Η ραγδαία εξέλιξη και η ανάπτυξη της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας έχουν επιφέρει τεράστιες αλλαγές σε πολλούς τομείς, όπως για παράδειγμα στην ανθρώπινη επικοινωνία, στην ενημέρωση, στη ψυχαγωγία, στις επιχειρηματικές δραστηριότητες. Στην Κύπρο του 21ου αιώνα έχουν κάνει επιτέλους την εμφάνιση τους το γρήγορο διαδίκτυο, η ψηφιακή τηλεόραση, η δορυφορική συνδρομητική τηλεόραση. Πλέον μπορείς μέσα από ένα απλό υπολογιστή και μία γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο να παρακολουθήσεις, είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή,  ότι θέλεις, χωρίς να έχει καμιά σημασία που είσαι !

Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί η δυνατότητα που προσφέρουν ορισμένες εταιρίες, να ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ και παρακολουθήσεις τους αγώνες ποδοσφαίρου της αγαπημένης σου ομάδας ενώ βρίσκεσαι στο εξωτερικό. Είναι πολλές εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες τα άτομα που ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ κάθε εβδομάδα αυτές τις εταιρείες, για παρακολουθήσουν ζωντανά αγώνες Κυπριακού Ποδοσφαίρου. Αφού λοιπόν ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ένα προϊόν, αναμένεις από την εκάστοτε εταιρία το ανάλογο προϊόν, που σου ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ότι μπορεί να σου παρέχει. Μάλιστα όλες οι εταιρίες σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις δωρεάν δοκιμή και να δεις την ΠΟΙΟΤΗΤΑ του προϊόντος που προσφέρουν. Ταυτόχρονα μπορείς να ελέγξεις τον προσωπικό σου υπολογιστή, το λογισμικό σου και την σύνδεση σου στο διαδίκτυο κατά πόσο μπορούν να υποστηρίξουν το προϊόν και την ποιότητα αυτού. Το αν αξίζει να το ΑΓΟΡΑΣΕΙ ή όχι, το κρίνει ο εκάστοτε ΠΕΛΑΤΗΣ.

Δυστυχώς εδώ και πάρα πολύ καιρό λαμβάνει χώρα μία συνεχείς ΚΟΡΟΙΔΙΑ που ισοδυναμεί με ΚΛΟΠΗ κατ’ εξακολούθηση. Μόνο έτσι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ένα γεγονός κατά το οποίο βλέπεις ότι, ενώ όλες οι δοκιμές που κάνεις εξελίσσονται άκρως ικανοποιητικά, τηρείς όλες τις οδηγίες και τους όρους χρήσης και έχεις την τεχνολογική δυνατότητα, ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ για να παρακολουθήσεις ζωντανά αγώνες Κυπριακού Ποδοσφαίρου, αλλά αυτό δεν καθίσταται δυνατό εξ υπαιτιότητας της εταιρίας.

Το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Δεκάδες φίλοι από όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Κομοτηνή, Ιωάννινα, Πάτρα, Κρήτη), από πολλές πόλεις της Αγγλία ακόμα και από Σουηδία, μάθαμε πως έρχονται αντιμέτωποι με το ίδιο φαινόμενο :

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Είναι λοιπόν, λίγο απίθανο τόσα άτομα από τόσο διαφορετικά μέρη να αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Με τον ίδιο ακριβώς εξοπλισμό έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά σε εξαιρετική ποιότητα, οτιδήποτε τους κινήσει το ενδιαφέρον και από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν προέρχεται.

Το πρόβλημα δεν τα έχουμε όλοι εμείς αλλά ΕΣΕΙΣ.

Το να σου λένε οι υπεύθυνοι εξυπηρέτησης των εταιριών πως το πρόβλημα είναι παροδικό και θα περάσει είναι τουλάχιστο γελοίο. Επίσης γελοίο είναι να προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο πως τα προϊόντα τους είναι άψογα και για όλα τα προβλήματα δε φέρουν καμιά ευθύνη. Το να βλέπουμε από ένα αγώνα 90 λεπτών, 5 ή 10 λεπτά, με τρισάθλια ποιότητα εικόνας και ήχου δε μπορεί να μας αφήνει ικανοποιημένους.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ.

ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ.

Υ.Γ. : η ανακοίνωση απευθύνεται σε ΟΛΕΣ τις εταιρίες που μεταδίδουν (ή για να είμαστε ακριβής, προσπαθούν και δεν τα καταφέρνουν να μεταδώσουν) ζωντανούς αγώνες Κυπριακού Πρωταθλήματος.

ΠΑΝ. ΣΥ. ΦΙ. ΑΠΟΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ο Βορειότερος σύνδεσμος εντός συνόρων

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!