Ανακοίνωση Σωματείου ΑΠΟΕΛ

Οι ζουλού απείλησαν για προληπτικούς λόγους, κινήθηκαν καλύτερα στο παρασκήνιο και νομίζουν ότι θα αποφύγουν το μοιραίο. Τρεις χιλιάδες οπαδοί μας θα κάνουν κόλαση το γήπεδο της Λάρνακας και θα τελειώσουμε τη σειρά των αγώνων το βράδυ της Παρασκευής. Οι ανήθικοι καλαθοσφαιριστές της Αελ προκάλεσαν και βρήκαν πρόσφορο έδαφος λόγω κάποιων ανεγκέφαλων οπαδών μας, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να χάσουμε το πρωτάθλημα. Μπορεί όλοι να ήθελαν ή και να έλπιζαν ότι θα κατακτούσαμε το πρωτάθλημα στο Λευκόθεο αλλά ένα καλό ΑΠΟΕΛ μπορεί και πρέπει να κερδίσει στο Κίτιον.

Η Λεμεσιανή ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών δυο καλαθοσφαιριστών της (Παλάλας και Τειλορ) οι οποίοι τιμωρήθηκαν από τη δικαστική για τα όσα έκαναν στον τελευταίο αγώνα στην έδρα μας. Η εξέλιξη αυτή αλλά και η πιθανή απουσία του Γιαννούλη δεν πρέπει να εφησυχάσει κανέναν. Οι αγωνιστικές διαφορές ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι ελάχιστες, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στον τελευταίο αγώνα όπου χρειάστηκαν δυο παρατάσεις για να μας κερδίσουν σε ένα γήπεδο που θύμιζε σπίτι των ζουλού.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Με αυτά τα δεδομένα θα χρειαστεί πλήρης αυτοσυγκέντρωση έτσι ώστε να αποφευχθούν τα λάθη που έγιναν στον τελευταίο αγώνα. Κατά τα άλλα ο κόσμος θα φροντίσει οι διαιτητές να προσαρμοστούν στις συνθήκες του αγώνα.

Έρχεται στην Κύπρο η Μαρία Μόκα
Η πρωτοβουλία του τερματοφύλακα της ομάδας μας βρήκε ανέλπιστα εντυπωσιακή ανταπόκριση από χιλιάδες κόσμου και σαν αποτέλεσμα η μικρή Μαρία, έρχεται σήμερα στην Κύπρο. Σκοπός της επίσκεψης της είναι να γνωρίσει τον Διονύση Χιώτη αλλά και να παραστεί στο ΓΣΠ για λίγα λεπτά το Σάββατο πριν τον αγώνα με την Ανόρθωση.

______________________________________________________________________

ΤΟ ΚΙΤΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΕΥΚΟΘΕΟ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ!!!!

Με όλο το σεβασμό προς τους θεσμούς η απόφασή της Δ.Ε να τιμωρήσει την έδρα του ΑΠΟΕΛ για τη μεμονωμένη αντίδραση των ελάχιστων οπαδών του στις προβακατόρικες ενέργειες καλαθοσφαιριστών της ΑΕΛ, αποτελεί νίκη των προκλήσεων και δημιουργεί πλέον κακό προηγούμενο στο χώρο της Κυπριακής καλαθόσφαιρας. 

Επιβραβεύονται οι ηθικοί αυτουργοί και όσοι προκαλούν τις αντιδράσεις της εξέδρας και τιμωρούνται οι όσοι με θρησκευτική ευλάβεια νυχθημερόν προσπαθούν για τη προώθηση του φίλαθλου πνεύματος στους αθλητικούς χώρους.

Η απόφαση της Δ.Ε δεν πτοεί το ΑΠΟΕΛ. Μας γιγαντώνει ακόμη περισσότερο και συσπειρώνει το υπέροχο κόσμο του ΑΠΟΕΛ που ΕΝΩΜΕΝΟΣ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ όσο ποτέ άλλοτε, ετοιμάζεται για τη μαζικότερη και ποιοτικότερη εξόρμηση που έγινε ποτέ στο χώρο της καλαθόσφαιρας.

Τη Παρασκευή το Κίτιο θα γίνει Λευκόθεο.Είτε το θέλουν είτε όχι οι προβοκάτορες και ηθικοί αυτουργοί της τιμωρίας του ΑΠΟΕΛ θα μας βρουν μπροστά τους με ατσάλινη θέληση για να τελειώνουμε οριστικά την υπόθεση κατάκτησης του τίτλου.

Την Παρασκευή, είτε το θέλουν είτε όχι, θα πάρουν το μάθημα τους.

Τα όσα έγιναν τη Τρίτη το βράδυ δεν μπορούν να λησμονηθούν. Οι διαιτητές επέτρεψαν τη παρουσία τουλάχιστον 50 ατόμων (παρά τις διαμαρτυρίες του πάγκου μας) μέσα στο γήπεδο που περιφέρονταν ελεύθερα έφτυναν και παρενοχλούσαν τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας. Έκλεισαν τα μάτια στη παρεμπόδιση της διαδικασίας εκτέλεσης ελεύθερων βολών (οπαδοί της Αελ έσπρωχναν την μπασκέτα) από τη ομάδα μας. Σφύριζαν κατά το δοκούν επιτρέποντας το σκληρό παιγνίδι από πλευράς ΑΕΛ αφήνοντας ατιμώρητα τα φάουλ και με τα σφυρίγματα τους αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να μας πάρει τη μπουκιά από το στόμα. Αυτό το Πρωτάθλημα θα το πάρουμε και θα αποτελεί το πιο λεβέντικο τίτλο στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ  ένα τίτλο που θα κατακτηθεί έχοντας και μια παγκόσμια πρωτοτυπία.
Ο μοναδικός τίτλος που κατακτιέται από μια ομάδα, υποχρεωμένη για κάποια ποτήρια νερό να αγωνίζεται για μια ολόκληρη χρονιά στη εξορία.

Ο Τίτλος του ΑΠΟΕΛ θα αποτελέσει αποστομωτική απάντηση στους προβοκάτορες και λασπολόγους οι οποίοι είτε το θέλουν είτε  όχι, θα γονατίσουν.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!

______________________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ

Πολλά και διάφορα βίωσαν οι καλαθοσφαιριστές μας το βράδυ της περασμένης Τρίτης μέσα στο κλειστό της Λεμεσού. Όπως τα είδαμε και εμείς από την τηλεόραση, οι σκηνές ήταν τριτοκοσμικές με κόσμο μέσα στο γήπεδο να περιφέρεται σαν να ήταν καφενές, απειλώντας παίκτες και προπονητές. Όμως, παρόλα αυτά τα τραγελαφικά, λίγο έλειψε να τους ταπεινώσουμε μέσα στο σπίτι τους. Τελικά το που κατάφεραν να κάνουν, ήταν να φανατίσουν ακόμη περισσότερο τον κόσμο του ΘΡΥΛΟΥ και να θέλει όσο τίποτα άλλο αυτό το πρωτάθλημα.

Τώρα, είναι η σειρά μας να τους φιλοξενήσουμε και τους περιμένουμε με ανοικτές αγκάλες μέσα στο Κίτιον στην Λάρνακα. Από τιμωρίες και έδρες δεν μασάμε και την Παρασκευή στην πορτοκαλί κερκίδα θα γίνετε χαλασμός Κυρίου.

Κάλεσμα στον κόσμο είναι περιττό να κάνουμε αφού όλοι μας ζούμε και αναπνέουμε για τέτοια παιχνίδια και η δυναμική παρουσία του κόσμου είναι δεδομένη. Προσοχή στις δειλές προκλήσεις από μέρους αέλ, αφού στόχος τους θα είναι η διακοπή του παιχνιδιού εις βάρος μας. Με την ανάλογη ψυχραιμία πρέπει να διασφαλίσουμε την ολοκλήρωση του παιχνιδιού και την κατάκτηση ακόμη ενός τροπαίου!

Αναχώρηση από Ζυγιστικό σταθμό στις 6.30μμ
Το παιχνίδι αρχίζει στις 7.30μμ

Εισιτήρια θα πωλούνται από σήμερα
στο Old School Supporters και στο Σωματείο ΑΠΟΕΛ

Θρύλε γερά αρρωστημένα μυαλά!!
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ – ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!