Ανακοίνωση σωματείου για ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ

Πλήγμα με Χαραλαμπίδη

Η προσπάθεια μας για παραμονή στην κορυφή και κατάκτησης του πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου, θα συνεχιστεί χωρίς τις πολύτιμες υπηρεσίες του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής μας αισθάνθηκε αμέσως μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ στους προσαγωγούς, προσπάθησε να βοηθήσει την εθνική στις υποχρεώσεις της αλλά προέκυψε ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι σοβαρό. Τόσο σοβαρό που όπως όλα δείχνουν ο παίκτης θα προχωρήσει το συντομότερο δυνατό σε σχετική επέμβαση έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί ριζικά το πρόβλημα. Ο Μπίδης ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από πόνους στους προσαγωγούς και ενώ αρχικά φάνηκε ότι με συντηρητική αγωγή θα μπορούσε να ξεπεράσει το πρόβλημα κάτι τέτοιο αποδεικνύεται ανέφικτο.

Το ζητούμενο πλέον για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή είναι να αποφασίσει τον ιατρό που θα κάνει τη σχετική επέμβαση έτσι ώστε αυτό να γίνει το συντομότερο δυνατό. Και αυτό γιατί το ζητούμενο πλέον είναι να μπορέσει να είναι έτοιμος με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί σίγουρα ένα ακόμα πρόβλημα αλλά παράλληλα πρέπει να διατηρήσει τους πάντες σε εγρήγορση. Χάνουμε μια από τις καλύτερες μονάδες αλλά το φετινό ΑΠΟΕΛ δείχνει εδώ και μήνες ότι μπορεί να ανταπεξέρχεται. Το ίδιο πρέπει να γίνει και τώρα αφού έμειναν πολύ λίγοι αγώνες και με ανάλογη προσπάθεια θα τα καταφέρουμε.

________________________________________________________________

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ εκφράζει τις ευχαριστίες του, στις χιλιάδες των φίλων και οπαδών του, οι οποίοι έδωσαν βροντερά τ o παρόν ψες βράδυ στο Λευκόθεο, και σαν ο 6 ος καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας στήριξαν την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η καλαθοσφαιρική μας ομάδα, για την κατάκτηση της Νίκης που θα μας δώσει το εισιτήριο για την τελική φάση των play offs .

Επίσης θέλει να τους ευχαριστήσει για την άψογη συμπεριφορά τους, η οποία κινήθηκε σε πλαίσια αθλητοπρέπειας δημιουργώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα που μόνο οι πορτοκαλί ξέρουν να φτιάχνουν, αλλά ταυτόχρονα διέψευσαν με τον καλύτερο τρόπο και όλους όσους εκφράζανε φόβους και ανησυχίες για δημιουργία επεισοδίων πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Παράλληλα καλεί τον ΠΑΝΣΥΦΙ αλλά και τον κάθε υγιή φίλαθλο του, όπως σταθεί ασπίδα και υπερασπιστεί την ομάδα και την έδρα μας όπως τη δική του οικογένεια, απομονώνοντας και εκδιώκοντας οποιοδήποτε (που θέλει να ονομάζετε φίλαθλος) διανοηθεί με τις ενέργειες του να βλάψει τη ομάδα μας.

Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, αντιλήφθηκε πλήρως ότι εδώ που έφτασε η ομάδα, δεν επιτρέπονται λάθη και παραλήψεις από κανένα μας.

Ακόμα θέλει να ευχαριστήσει την Αστυνομία για την άψογη συνεργασία της και τα μέτρα πρόληψης που λήφθηκαν σε συνεργασία μαζί μας, ώστε να διεξαχθεί ένας αγώνα υψηλού κινδύνου με ασφάλεια τόσο για την δική μας ομάδα και τους φιλάθλους μας, αλλά ιδιαίτερα για την φιλοξενούμενη αποστολή της ΑΕΛ.

Τέλος καλεί τον υπέροχο κόσμο του, όπως παραμείνει κοντά στην ομάδα, υπερασπίζοντας και στηρίζοντας τη οικονομικά αγοράζοντας λαχνούς εισφοράς, ώστε η προσπάθεια που γίνετε από όλους μας, Δ.Σ, Τεχνική ηγεσία και καλαθοσφαιριστές, να πετύχει και να δώσει την ευκαιρία στον Αυτοκράτορα να καθίσει στο θρόνο του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!