ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟΕΛ

Θα τους αντιμετωπίσουμε όπως τους αξίζει

Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος διαπιστώσαμε ότι παρακολουθούμε το ίδιο έργο των τελευταίων ετών, όλοι να στρέφονται εναντίον μας και να μας πολεμούν ενεργώντας στο παρασκήνιο και όχι μόνο. Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να τους αντιμετωπίσουμε όπως τους αξίζει. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, η ψυχή και μεγάλη δύναμή του, θα προστατέψει την ομάδα από τους λασπολόγους, αλλά και όσους με τις λανθασμένες αποφάσεις τους μας στερούν βαθμούς και νίκες. Καλούμε τους ποδοσφαιριστές μας να συνεχίσουν με μεγαλύτερο πάθος και αποφασιστικότητα την προσπάθειά τους, δείχνοντας ξεκάθαρα σε κάθε αγωνιστική ποια είναι η καλύτερη και μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου. Καλούμε τη διοίκηση να περάσει στην αντεπίθεση απαντώντας στους συκοφάντες όπως τους αξίζει και βάζοντας τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

Για τη διαιτησία
Στους δύο πρώτους αγώνες της ομάδας μας στο πρωτάθλημα έγιναν σοβαρά διαιτητικά λάθη εις βάρος μας. Στην πρεμιέρα με αντίπαλο τη Δόξα ο διαιτητής δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτυ σε ανατροπή του Μαχλά λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος και δεν απέβαλε τον αμυντικό των φιλοξενουμένων. Στο τέλος κάποιοι μας ζήτησαν και ρέστα! Στην δεύτερη αγωνιστική, στο ντέρπι με την Ανόρθωση ο διαιτητής και οι βοηθοί του μας «έσφαξαν με το γάντι». Είχαμε πέναλτι στο Μαχλά, που όλοι είδαν εκτός από το διαιτητή και το βοηθό του. Επίσης, δε μας δόθηκε πέναλτι όταν ο Μποαβεντούρα απέκρουσε τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή με το χέρι, σαν τερματοφύλακας. Ο κ. Γερασίμου, ιδιαίτερα όταν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, δε μας έδωσε φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή της Ανόρθωσης σε παραβάσεις εις βάρος του Μαχλά, Μ. Λουκά και Μακρίδη (δύο φορές).

Τελικά ο αγώνας κρίθηκε με τέρμα οφ- σάϊντ που επίσης δεν είδαν ο βοηθός και ο διαιτητής. Οι γηπεδούχοι έκαναν συνεχώς καθυστερήσεις για να ανακόψουν τον ρυθμό της ομάδας μας. Ο διαιτητής έδειξε μόνο 4 λεπτά καθυστερήσεων (στο β’ ημίχρονο) και τελικά παίκτηκε κάτι λιγότερο από τον μισό χρόνο. Η τακτική του κ. Γερασίμου ήταν πράγματι πολύ έξυπνη…

Αν όλα αυτά συνέβαιναν υπέρ του ΑΠΟΕΛ η προπαγάνδα των αντιπάλων μας σήμερα θα οργίαζε. Ξέρουμε την καταγωγή του κ. Γερασίμου και τις συμπάθειες του. Για μας ο διαιτητής αυτός είναι ανεπιθύμητος. Όσο για τους παρατηρητές και της ψηλές βαθμολογίες τους, πρέπει να ντρέπονται που κοροϊδεύουν τον κόσμο υποτιμώντας την νοημοσύνη μας και παίζοντας με τα νεύρα και την υπομονή μας. Απαιτούμε από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, την Επιτροπή Διαιτησίας, τους διαιτητές γενικότερα, και τους παρατηρητές να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. Εμείς ως Σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών του ΑΠΟΕΛ δεν θα φέρουμε καμιά ευθύνη για όποιαδηποτε αντίδραση του γαλαζοκίτρινου κόσμου και ότιδηποτε συμβεί απ’ εδώ και πέρα.

Ο Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ έχει κάνει τα τελευταία χρόνια τεράστιες προσπάθειες για την καταπολέμηση του φαινομένου της βίας στα γήπεδα. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε. Ορισμένοι λειτουργώντας ανεύθυνα εξυπηρετώντας συμφέροντα και σκοπιμότητες δημιουργούν συνθήκες που προάγουν τον χουλιγκανισμό. Δεν θα αφήσουμε παραγόντες, διαιτητές, παρατηρητές να καταστρέφουν ότι καλό έγινε κόντρα στην βία στα γήπεδα. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ είμαστε σίγουροι ότι θα σταθεί στο ύψος της και θα υπερασπιστεί όπως πρέπει την ομάδα μας. Ο περήφανος κόσμος του ΑΠΟΕΛ δηλώνει δυναμικά παρών. Όσοι δεν μας σέβονται και μας κτυπούν πισώπλατα να τρέμουν την οργή μας.

ΑΠΟΕΛιστες, ελάτε όλοι στο ΓΣΠ την Κυριακή για τον αγώνα με τον ΑΠΟΠ Κινύρα Πέγειας. Ελάτε να χειροκροτήσουμε τους ποδοσφαιριστές της καλύτερης ομάδας.

Ελάτε να τραγουδήσουμε για το μεγάλο πάθος της ζωής μας.

ΑΠΟΕΛ – ΘΡΥΛΟΣ – ΝΤΑΜΠΛ

Σπύρος Σωτηρίου,

Πρόεδρος Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!