ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ

Τα αρχικά δημοσιεύματα του Ελληνικού τύπου αποδείχτηκαν βάσιμα αφού ο Αλτίν Χατζί αν όλα πάνε καλά σήμερα θα είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας μας. Ο Αλβανός αμυντικός αναμενόταν ψες στην Κύπρο αφού οι προφορικές επαφές μαζί του είχαν αίσιο τέλος κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί και σήμερα με τις υπογραφές των σχετικών συμβολαίων. Ο μέχρι πρότινος αμυντικός του Εργοτέλη θα περάσει και από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ουζουνίδη.

Η βέβαιη όπως φαίνεται απόκτηση του Χατζί θεωρείται καλή κίνηση αφού ο παίκτης θα δώσει λύσεις στην αριστερή πλευρά. Αν εξαιρέσουμε τον Φλορέα κανένας άλλος παίκτης δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί, ενώ και ο Ρουμάνος είναι παίκτης ευάλωτος σε τραυματισμούς και κίτρινες κάρτες.

Ο Χατζί που για άγνωστους λόγους έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη θεωρείται παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις τόσο στην άμυνα όσο και όταν η ομάδα επιτίθεται. Τον χαρακτηρίζει το μυαλωμένο παιχνίδι αλλά και η τάση του να προωθείται. Αρέσκεται να δοκιμάζει το πολύ καλό του σουτ, ενώ είναι καλός και με το κεφάλι.

Διάβασε τα νέα του ΑΠΟΕΛ από το κινητό σου με Vodafone live!

Πέραν της επικείμενης μεταγραφής διοίκηση και τεχνική ηγεσία αξιολογούν τις επόμενες κινήσεις τους αφού το πλάνο ενίσχυσης προβλέπει τουλάχιστον ακόμα μια μεταγραφή. Παρόμοιο κενό που υπήρχε στην αριστερή πλευρά και έκανε αναγκαία την απόκτηση ενός αριστερού οπισθοφύλακα, υπάρχει και στη δεξιά πλευρά αφού η μόνη ποιοτική και άμεση λύση είναι ο Κόντης. Αυτό πιθανών να φωτογραφίζει που θα δοθεί έμφαση αφού ένας παίκτης που θα μπορεί να καλύψει ολόκληρη τη δεξιά πλευρά δείχνει να είναι κάτι που θέλει η ομάδα.

Όλα φυσικά εξαρτώνται και από το αν και ποιοι θα αποχωρήσουν αφού παίκτες όπως ό Τόρες ή και Μοραίς πιθανόν να αποτρέψουν ή να ανοίξουν το δρόμο για κάποια κίνηση.

Στέλνουν ξεκάθαρα μηνύματα
Τα όσα λέχθηκαν στη χτεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη του νέου προπονητή της ΑΕΛ αλλά και το γεγονός ότι οι οργανωμένοι οπαδοί τους ξύπνησαν και κινητοποιούνται έντονα ενόψει του μεταξύ μας αγώνα, πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Όπως προβλέψαμε η χαμένη στην μετριότητα ΑΕΛ βλέπει τον μεταξύ μας αγώνα ως κριτήριο-ορόσημο για τη φετινή χρονιά και ενεργεί αναλόγως.

Ο αγώνας θα είναι εύκολος μόνον εάν το ΑΠΟΕΛ παρουσιαστεί σοβαρό, αποφασισμένο και βελτιωμένο σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες. Όσον αφορά το αγωνιστικό όπως γράψαμε από χτες Φερναντές και Σεγκιρί είναι στο πλάνο του Ουζουνίδη, αφού προπονούνται κανονικά.

ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ
Είτε έχουμε αγώνα στη Λεμεσό, είτε στη Λάρνακα η την Πάφο εμείς θα πρέπει πάντα να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό γιατί όλα τα παιχνίδια φέτος είναι δύσκολα. Το Δ.Σ της ΑΕΛ αποφάσισε να μας παραχωρήσει όλη την δυτική κερκίδα του Τσιρείου (κερκίδα Απόλλωνα), κάτι που σημαίνει πως έχουμε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δώσουμε τέτοιο δυναμικό παρών που ο παράγοντας εκτός έδρας θα εκμηδενιστεί. Ο Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ οργανώνει πομπή προς το Τσίρειο τόσο ώστε η δυναμική παρουσία των Πορτοκαλί να αυξάνει τις πιθανότητες της ομάδας για την νίκη. Εμείς οι οργανωμένοι σας θέλουμε όλους δίπλα μας, παθιασμένους και πωρωμένους για την νίκη αφού το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Αυτό το Σάββατο καλούμαστε και πάλι, όλοι οι ΑΠΟΕΛιστες, να κάνουμε την υπέρβαση με νίκη στη Λεμεσό.

Όλοι στο σωματείο για την πορεία…

Όλοι δίπλα στην ομάδα…

(4.00 – 4.30 μ.μ συνάντηση στο Φαν Κλαμπ, ο αγώνας είναι στις 7.00)

Αστυνομικά μέτρα:

  • Θα χρησιμοποιήσουμε την έξοδο του αυτοκινητόδρομου που οδηγεί ακριβώς πίσω από την Δυτική κερκίδα (Απόλλωνα).
  • Θα υπάρχει αστυνομία τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο, ενώ κανείς δεν θα μπορεί να κατευθυνθεί από την μια πλευρά του σταδίου προς την άλλη.
  • Θα σταθμεύσουμε στους χώρους πίσω από την Δυτική κερκίδα.

κεραυνός-ΑΠΟΕΛ
Αυτή την Παρασκευή το καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται εναντίον του κεραυνού στο Στρόβολο. Λόγο της γνωστής απαγόρευσης την ώρα του παιχνιδιού ο ΠανΣυΦι ΑΠΟΕΛ θα πραγματοποιήσει ανοικτή συνεδρία για τα μέλη μας και όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Στην συνεδρία θα συζητηθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας του Σαββάτου με την ΑΕΛ και στις 7.00 μ.μ θα παρακολουθήσουμε ζωντανά από την γιγαντοοθόνη που υπάρχει στο ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ τον αγώνα εναντίον του κεραυνού.

Συνάντηση και συνεδρία στις 6.30 – Αγώνας στις 7.00.

ΟΛΟΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!