ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ

Αντίστροφη μέτρηση για Μπίδη

Το γεγονός ότι προπονείται κανονικά σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο του στην αγωνιστική δράση. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Χαραμαμπίδη ο οποίος μπορεί να μην υπολογίζεται για το αρχικό σχήμα ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στην αποστολή. Αυτό θεωρείται σημαντικό αφού αναλόγως της εξέλιξης του αγώνα πιθανών να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής που θα τον βοηθήσουν να επανέλθει το συντομότερο δυνατό για τα καλά. Βρισκόμαστε στην πιο καθοριστική φάση της φετινής χρονιάς όπου οι υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο απαιτούν την μεγαλύτερη δυνατή πληρότητα. Μπορεί όσοι κλήθηκαν μέχρι στιγμής να ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω αλλά η σύντομη επάνοδος των Μπίδη, Κόστα και Μιροσάβλιεβιτς είναι σημαντική.

Ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι πάντως η προτεραιότητα και στο μυαλό όλων αφού πρόκειται για έναν ακόμα δύσκολο αγώνα που πρέπει να κερδίσουμε για να παραμείνουμε στην κορυφή. Τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά αφού η ομάδα της Λάρνακας βρίσκεται με το ένα πόδι στη δεύτερη κατηγορία και εμείς πρέπει να τη στείλουμε τελεσίδικα σε αυτήν.

Η χτεσινή μέρα επιφύλαξε δυο εξελίξεις με τον μεν Μιροσάβλιεβιτς να δίνει μετά από μέρες το παρών του στον Αρχάγγελο (απουσίαζε εκτός Κύπρου) και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ η δυσάρεστη είδηση αφορά τον Φλορέα. Ο Ρουμάνος αμυντικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τετρακέφαλο και κινδυνεύει να χάσει τους υπόλοιπους αγώνες της κανονικής διάρκειας.

Ο κόσμος από την πλευρά του περιμένει με αγωνία τον αγώνα του Σαββάτου και αν όλα πάνε καλά από πλευράς καιρικών συνθηκών αναμένεται σε έναν ακόμα εκτός έδρα αγώνα να έχουμε γεμάτη και παθιασμένη κερκίδα.

________________________________________________________________

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!