ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ

Μέσα σε κλίμα ενότητας λόγο και των πρόσφατων γεγονότων που εξελίχθηκαν κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα, πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Η συνέλευση έδωσε και τυπικά το ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησε η διοίκηση Ζιβανάρη, η οποία συνεχίζει τη θητεία της και σε αυτή προστέθηκαν άλλα δυο μέλη (Γιαννάκης Σοφοκλείδης- Αντώνης Δημητρίου). Το κεντρικό μήνυμα που θέλησε να βγάλει προς τα έξω η διοίκηση Κυριάκου Ζιβανάρη ήταν αυτό της ενότητας που απαιτείται έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικότερα οι προκλήσεις από τρίτους αλλά και γιατί όταν δεν υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τα εσωτερικά προβλήματα.

Η ομιλία Ζιβανάρη άρχισε με το επίκαιρο θέμα της διακοπής του αγώνα με τον Απόλλωνα και αφού αρχικά χαιρέτησε την αλλαγή στη στάση του επίσημου Απόλλωνα στη συνέχεια διαβεβαίωσε ότι το συμβούλιο θα διασφαλίσει τα συμφέροντας της ομάδας. «Το ΑΠΟΕΛ είναι εδώ και μετρούμε φίλους, εχθρούς και Πόντιους Πιλάτους» ήταν τα ακριβή του λόγια ενώ κάλεσε τον κόσμο να δώσει μαζικά το παρών του στον επόμενο αγώνα της ομάδας μας.

Στη συνέχεια προχώρησε στο δικό του απολογισμό για τα όσα συνέβησαν από την ημέρα που ανέλαβε τη διοίκηση με έμφαση στη φετινή χρονιά. Ο αποκλεισμός από την Μπάτε, η αγωνιστική απραξία και οι κακές επιλογές σε κάποιους παίκτες ήταν η αρχή του κακού όπως είπε ενώ το πιο σημαντικό στοιχείο ήταν η παραδοχή του προέδρου για τα πολλά λάθη που έγιναν.

>

Όπως και στην προ ημερών συνέντευξη που έδωσε έτσι και στη γ.σ έκανε αναφορά στην εμπιστοσύνη που έδειξαν στον Απέγητο. Προσδιορίζοντας τα δυο μεγαλύτερα λάθη και χωρίς να μπει στη διαδικασία ανάλυσης τους, έκανε αναφορά στον λανθασμένο προγραμματισμό, αλλά και στην ανεκτικότητα της διοίκησης σε θέματα πειθαρχίας που είχαν ως αποτέλεσμα να χαλάσει το κλίμα στην ομάδα. Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι η διοίκηση έμαθε από τα λάθη της και πως αυτά δεν θα επαναληφθούν.

Όσον αφορά τα οικονομικά επιβεβαιώθηκαν αυτά που γράψαμε και χτες, ότι δηλαδή τα χρέη προς τρίτους ανήλθαν στις 500 χιλιάδες λίρες στις 31.12.06 ενώ ο αποκλεισμός από την Μπάτε αύξησε το ποσό αυτό κατά 200 χιλιάδες με το τέλος του 2007.

Τηλεοπτικά
Επιβεβαιώνοντας τις προηγούμενες μας αναφορές για συμφωνία με την LTV για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της τριετίας 2010-13, ο Ζιβανάρης χαρακτήρισε τη συμφωνία πολύ καλή ενώ σε ερώτηση κατά πόσο η συμφωνία έγινε πρόωρα ανέφερε ότι αυτή ήταν η πρακτική που ακολουθείται διαχρονικά από όλες τις διοικήσεις.

Γηπεδικό
Παρά τις τοποθετήσεις αρκετών με πιο σημαντική αυτή του Χάρη Φωτίου, ο πρόεδρος της εταιρείας ανέφερε ότι η απόκτηση ιδιόκτητου γηπέδου δεν είναι εφικτή , αλλά ούτε και μέσα στα μελλοντικά πλάνα. Παράλληλα ενημέρωσε ότι οι προσπάθειες για μεταφορά του προπονητικού κέντρου στην Κοκκινοτριμιθία.

Επιτροπή προγραμματισμού
Γιοβάνοβιτς. Χατζηλούκας και Χατζηπιερής θα είναι σύμφωνα με τον πρόεδρο τα άτομα που θα συνθέτουν από εδώ και στο εξής την επιτροπή προγραμματισμού, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που ήθελαν τον Βάσσο Ηλιάδη να μη συμμετέχει πλέον σε αυτή.

Αχρείαστη προσωρινή ένταση
Η απαίτηση του Τάκη Αντωνίου να πάρουν θέση τα παρευρισκόμενα μέλη των οργανωμένων στο κατά πόσο συμφωνούν με τη γνωστή ανακοίνωση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ με την οποία ο εκπρόσωπος τύπου χαρακτηριζόταν, πήγε να δημιουργήσει ένταση αλλά τα πράγματα με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ηρέμησαν.

ΑΠΟΕΛ – αελ στο ΛΕΥΚΟΘΕΟ

Αυτή την Παρασκευή η καλαθοσφαιρική μας ομάδα δίνει τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου εναντίον της αελ στο Λευκόθεο. Ένα Λευκόθεο το οποίο θα πρέπει να είναι κατάμεστο από ΑΠΟΕΛιστες αφού η νίκη και η διατήρηση της προνομιούχας δεύτερης θέσης (ισοβαθμία στην πρώτη με Κεραυνό) αποτελεί μονόδρομο. Η ομάδα μας έπαιξε το πιο θεαματικό μπάσκετ της κανονικής περιόδου ενώ παρέμεινε στην κορυφή από την αρχή. Εμείς είμαστε υπόχρεοι να τιμήσουμε τόσο την προσπάθεια των παικτών μας όσο και τις προσπάθειες των ανθρώπων του σωματείου οι οποίοι κατάφεραν όχι μόνο να κρατήσουν ζωντανό το καλαθοσφαιρικό τμήμα αλλά και να φτιάξουν μια ομάδα που διεκδικεί επάξια το πρωτάθλημα.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 8/2/2008, 7.00 μ.μ

ΑΠΟΕΛ – αελ,

ΛΕΥΚΟΘΕΟ.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΟΜΠΟΛΑ

Σε μια προσπάθεια να ‘ρθει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ πιο κοντά στους οργανωμένους συνεχίζεται αυτή την Πέμπτη, 7/2/08, στις 7.30 μ.μ η τόμπολα των ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ. Η τόμπολα θα γίνει στο σπίτι του συνδέσμου (Φαν Κλαμπ) και λόγω του περιορισμένου χώρου καλείστε όπως προσέλθετε έγκαιρα. Θα υπάρχουν διάφορα ΑΠΟΕΛιστικα δώρα καθώς και μεγάλα χρηματικά βραβεία. Σας καλούμε λοιπόν να ρθείτε και να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας μαζί μας.

‘Ολοι ευπρόσδεκτοι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!