ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟΕΛ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ καταδικάζει με το πιο κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση μερίδας οπαδών της ΑΕΛ οι οποίοι χτύπησαν εν ψυχρό τον φωτορεπόρτερ ο οποίος συνοδευόταν από τον 12χρονο γιο του και ακόμη 2 φίλαθλους μας, κατά την αποχώρηση τους από το Στάδιο Σπύρος Κυπριανού μετά την λήξη του τελικού καλαθόσφαιρας.

Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέας από που και αν προέρχονται και μας οδηγούν χρόνια πίσω και δεν έχουν καμία θέση στο χώρο του αθλητισμού. Το σωματείο μας έχει δείξει δείγματα γραφής στο παρελθόν για το πώς αντιμετώπισε τέτοια φαινόμενα.

Δυστυχώς επαληθεύθηκαν οι φόβοι και οι προβλέψεις τόσον εμάς αλλά όσο και της ιδίας της αστυνομίας η οποία προς τιμήν της είχε λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο συγκεκριμένο αγώνα και η οποία προειδοποίησε τους αρμοδίους για τους κινδύνους που υπήρχαν αλλά δυστυχώς φωνή βοόντως εν τη έρημο.

Όλοι είδαμε στα μέσα ενημέρωσης πως έγιναν τα αυτοκίνητα των πιο πάνω και ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε θύματα. Ευχόμαστε να είναι η τελευταία φορά που θα γίνονται πρώτη είδηση τέτοια γεγονότα αντί το καθαρά αγωνιστικό μέρος.

Τέλος αναμένουμε έστω και τώρα τον πρόεδρο κύριο Γιώργο Χρυσοστόμου και τα μέλη της αρμόδιας ομοσπονδίας της ΚΟΚ να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Γραφείο Τύπου ΑΠΟΕΛ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!