ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟΕΛ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ καλεί τον περήφανο κόσμο του σωματείου όπως κατακλύσει την Παρασκευή στις 7.30μμ το ‘’΄Λευκόθεο” και με τις ενθουσιώδεις εκδηλώσεις του, να σπρώξει την καλαθοσφαιρική μας ομάδα σε μια επική νίκη εναντίων της ΑΕΛ που θα αποτελεί ταυτόχρονα και την πρόκριση μας στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Ο πύρινος κόσμος του ΑΠΟΕΛ πρέπει να αποτελέσει για άλλη μια φορά τον μπροστάρη της προσπάθειας αυτής. Για άλλη μια φορά θα αποδείξει τον αθλητικό του πολιτισμό και τη διαφορετικότητα του από τους οπαδούς άλλων ομάδων. Ο δρόμος για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή είναι ακόμα μακρινός. Ο τίτλος όμως του πρωταθλητή στη δημιουργία της πιο καυτής εξέδρας έχει ήδη κριθεί και ανήκει δικαιωματικά στο μεγάλο κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της PROTEAS EKA ΑΕΛ και σαφής η πρόθεση τους να ασκήσουν πιέσεις στην Επιτροπή Διαιτησίας και στους όσους διαιτητές οριστούν για τον αγώνα της Παρασκευής. Η μοναδική ομάδα που ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να μιλά για διαιτητικά σφυρίγματα είναι της ΑΕΛ τόσο στην Κύπρο όσο και στον εξωτερικό .Μεγάλους και αξιόλογους καλαθοσφαιριστές έφεραν στην Κύπρο και άλλα σωματεία, τα οποία ουδέποτε αναζήτησαν εξιλαστήρια θύματα στις τάξεις των Κυπρίων διαιτητών για τα οποία ανεπιτυχή αποτελέσματα τους.

Απαιτούμε όπως οι διαιτητές του αγώνα αρθούν στον ύψος των περιστάσεων και τιμήσουν για άλλη μια φορά την Κυπριακή διαιτησία και το οποίο αποδεδειγμένα έχουν πράξει σε όλο το πρωτάθλημα αλλά και σε όλη την σειρά των play – offs .

Ζητούμε από τους διαιτητές να κλείσουν τα αυτιά τους στις όποιες απειλές της ΑΕΛ και να τους δηλώσουμε κατηγορηματικά ότι σε καμιά περίπτωση θα αποδεχθούμε εχθρική διαιτησία στην έδρα μας, λόγου του ότι κάποιοι ενδεχόμενα να θεωρούν ότι ο ορισμός τους σε αγώνες της FIBA ποδηλατείται από την ΑΕΛ.

Εισιτήρια του αγώνα προπωλούνται:

  • Σωματείο ΑΠΟΕΛ 9.00πμ – 17.00
  • ΛΕΥΚΟΘΕΟ από 17.00
  • ORANGE SHOP 9.00πμ – 16.00

Γραφείο Τύπου ΑΠΟΕΛ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!