ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟΕΛ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, στις χιλιάδες των αγνών φίλων και οπαδών του, οι οποίοι έδωσαν βροντερά τ o παρόν ψες βράδυ στο Λευκόθεο, και με τον μοναδικό και ανεπανάληπτο τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν να δημιουργούν, στήριξαν, έγιναν ασπίδα και έσπρωξαν την καλαθοσφαιρική μας ομάδα, στην κατάκτηση της 3 ης Νίκης επί της ΑΕΛ, που παράλληλα μας έδωσε το πολυπόθητο εισιτήριο για την τελική φάση των play offs.

Επίσης ευχαριστεί και συγχαίρει τόσο την τεχνική ηγεσία μας, όσο και τους καλαθοσφαιριστές μας, για το αγωνιστικό τους πάθος, την ψυχική δύναμη, την αγωνιστική τους πειθαρχία αλλά και τον χαρακτήρα που επέδειξαν σε αυτή την πολύ δύσκολη καμπή του Πρωταθλήματος. Έχουν αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο, τόσο στους εαυτούς τους πάνω από όλα, αλλά και σε όλο το φίλαθλο κόσμο μας, ότι δίκαια ανήκουν στην μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ. Η χαρά της πρόκρισης, μας κάνει όλους να αισθανόμαστε υπερήφανοι αφού έχει μεγαλύτερη αξία, γιατί επιτεύχθηκε επί ενός πολύ σημαντικού και δύσκολου αντιπάλου. Μια ομάδα με τριπλάσιο προϋπολογισμό από εμάς, με πολλές επιτυχίες και πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη η οποία κατέλαβε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Ακόμα θα ήταν μεγάλη παράληψη από μέρους μας, αν δεν εκθειάζαμε και την άψογη συμπεριφορά των χιλιάδων οπαδών μας, η οποία κινήθηκε σε πλαίσια αθλητοπρέπειας παρά της προκλήσεις που μπορεί να έγιναν, δημιουργώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα που μόνο οι πορτοκαλί ξέρουν να φτιάχνουν, αλλά ταυτόχρονα διέψευσαν με τον καλύτερο τρόπο και όλους όσους εκφράζανε φόβους και ανησυχίες για δημιουργία επεισοδίων πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στην άψογη συνεργασία και βοήθεια που είχαμε από τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ τον οποίο καλούμε για ακόμη μια φορά , όπως υπερασπιστεί την ομάδα και την έδρα μας ως κόρη οφθαλμού, απομονώνοντας και εκδιώκοντας οποιοδήποτε (που θέλει να ονομάζεται φίλαθλος ) διανοηθεί με τις ενέργειες του να βλάψει τη ομάδα μας.

Ακόμα θέλει να ευχαριστήσει την Αστυνομία για την άψογη συνεργασία της και τα μέτρα πρόληψης που λήφθηκαν σε συνεργασία μαζί μας, ώστε να διεξαχθούν και οι δυο αγώνες που θεωρούνται αγώνες υψηλού κινδύνου με ασφάλεια, τόσο για την δική μας ομάδα και τους φιλάθλους μας, αλλά ιδιαίτερα για την φιλοξενούμενη αποστολή της ΑΕΛ. Είμαστε σίγουροι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα διεξαχθεί και η τελική φάση των play offs με αντίπαλο τον Κεραυνό.

Είμαστε σίγουροι ότι όλος ο φίλαθλος κόσμος του ΑΠΟΕΛ, αντιλήφθηκε πλήρως ότι στην τελική φάση που έφτασε η ομάδα μας με τόσους κόπους και θυσίες, μετά από μια συλλογική προσπάθεια όλων μας, δεν επιτρέπονται λάθη και παραλήψεις από κανένα μας.

Παράλληλα για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις, σχολιάζοντας τις δηλώσεις περί ευνοϊκής διαιτησίας που έτυχε ο ΑΠΟΕΛ θέλει να υπενθυμίσει ότι στο Λευκόθεο μετά την αλλαγή προπονητή που προχώρησε το Δ.Σ τον περασμένο Νοέμβριο μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ, δεν ηττηθήκαμε ποτέ.

Καταλαβαίνοντας την πολύ δύσκολη θέση που βρίσκεται η ΑΕΛ απέναντι στους φιλάθλους της, μετά από τον δίκαιο αποκλεισμό της για δεύτερη συνεχή χρονιά από την ομάδα μας, και τις αντιδράσεις που πιθανόν να δημιουργηθούν δεν θα επιτρέψουμε να μειωθεί με κανένα τρόπο η δίκαιη επικράτηση της ομάδας μας. Τέτοιες στιγμές καλύτερο είναι ο κάθε ένας μας να κάνει την δική του αυτοκριτική για τα πιθανά λάθη και παραλήψεις που έκανε, και να μην ψάχνει εξιλαστήρια θύματα στα οποιαδήποτε πρόσωπα των διαιτητών.

Επίσης να θυμίσουμε στον φίλαθλο κόσμο είναι με τους ιδίους διαιτητές που η ΑΕΛ έπαιρνε τους τίτλους τον ένα μετά τον άλλο και με τους ιδίους διαιτητές κατέκτησε και τον τελευταίο σε βάρος της ομάδας μας το 2007 στο Κίτιο, σε ένα στάδιο που έμοιαζε με κόλαση από τις καρέκλες και τα αντικείμενα που εκσφενδονίζονταν κατά τους πάγκου μας, καθώς επίσης και το Κύπελλο τον περασμένο μήνα στην Λεμεσό. Μια ομάδα αν θέλει να θεωρείται μεγάλη, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνει είναι να σέβεται τον αντίπαλο και να ξέρει να χάνει πράγμα που σαν ομάδα το έχουμε δείξει έμπρακτα με την στάση μας, όταν χάσαμε τα 2 τελευταία χρόνια 3 τίτλους 2 πρωταθλήματα και ένα κύπελλο για μερικούς πόντους.

Αυτό που μετρά για μας και θα κρατήσουμε είναι τα προσωπικά συγχαρητήρια από την επίσημη ΑΕΛ τόσο για την άψογη φιλοξενία που έτυχαν και στα 2 παιχνίδια στην έδρα μας, όσο και για την ανωτερότητα που είχε η δική ομάδα μας σε αυτή την φάση του Πρωταθλήματος, πράγμα που παραδέχτηκαν άλλωστε και όλοι όσοι ασχολούνται με το άθλημα της καλαθόσφαιρας. Ευχόμαστε στην ΑΕΛ καλές επιτυχίες στην νέα της Ευρωπαϊκή Πρόκληση.

Τέλος καλεί τον υπέροχο κόσμο του, όπως παραμείνει κοντά στην ομάδα, υπερασπίζοντας και στηρίζοντας τη οικονομικά, δίνοντας παράλληλα οικονομική ανάσα στο Σωματείο μας, αγοράζοντας λαχνούς εισφοράς, ώστε η προσπάθεια που γίνετε από όλους μας, Δ.Σ, τεχνική ηγεσία και καλαθοσφαιριστές, να πετύχει και να δώσει την ευκαιρία σε όλους μας με το τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε τον τίτλο .

Γραφείο Τύπου ΑΠΟΕΛ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!