ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟΕΛ

Με ιδιαίτερη συγκίνηση διαβάσαμε το γεμάτο δημοσιογραφικό οίστρο άρθρο του κορυφαίου αθλητικογράφου Σάββα Κοσιάρη, ο οποίος αναφέρεται σε προβλήματα δυστοκίας εξεύρεσης Διοικητικού Συμβουλίου από το σωματείο μας.

Πράγματι, το σωματείο μας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, τόσο οικονομικά, παρόλη τη γενναιόδωρη στήριξη από τη Εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ, όσο και από ενδιαφέρον που έπρεπε να επιδεικνύουν Αποελίστες επιχειρηματίες αλλά και απλοί φίλαθλοι.

Τα προβλήματα αυτά αντιμετωπίζονται με κόπο και μόχθο, θυσίες και στερήσεις. Δυστυχώς όμως το έργο μας καθίσταται πιο δύσκολο, όταν η κορυφαία αθλητική αρχή του τόπου, ο ΚΟΑ, του οποίου ο Σάββας Κοσιάρης κατέχει επάξια την αντιπροεδρία, αντί να στηρίζει τα σωματεία, αντί τα πονεί τα σωματεία τα οποία αποτελούν και το κύτταρο του αθλητισμού μας, τους αποκόπτει – σημαντικό μέρος των χορηγιών – για χρήση των γηπέδων που χτίστηκαν με χρήματα των φορολογουμένων πολιτών.

Θα καλούσαμε τον Σάββα Κοσιάρη να επιδείξει τον ίδιο οίστρο, και είμαστε σίγουροι ότι θα το πράξει, στη συνάντηση που ζητήσαμε εδώ και αρκετό καιρό από το ΔΣ του ΚΟΑ και μετά από πολλές οχλήσεις εκ μέρους μας, θα πραγματοποιηθεί την άλλη εβδομάδα.

Το έργο μας θα ήταν πιο εύκολο αν ο ΚΟΑ ανταποκρινόταν στο αίτημα μας για οριστική παραχώρηση του ΛΕΥΚΟΘΕΟΥ αντί ανέγερσης άλλης αθλητικής αίθουσας, κάτι το οποίο εκκρεμεί εδώ και αρκετό καιρό.

Ακόμα θα αντιμετωπίζαμε λιγότερα προβλήματα αν ο ΚΟΑ εξοφλούσε το τιμολόγιο βελτιωτικών έργων στα απαράδεκτα – με ευθύνη του ΚΟΑ – αποδυτήρια του ΛΕΥΚΟΘΕΟΥ, έργα τα οποία έγιναν με δαπάνη του ΑΠΟΕΛ.

Αυτά και πολλά άλλα θα θίξουμε στην συνάντηση μας με το ΚΟΑ, με την βεβαιότητα ότι ο Σάββας Κοσιάρης με την σωστή επιχειρηματολογία και αγάπη για τον αθλητισμό, θα παρακινήσει τους συναδέλφους του στο ΔΣ του ΚΟΑ, να ενεργήσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σαν άνθρωποι που πονούν τον αθλητισμό.

Γραφείο Τύπου ΑΠΟΕΛ
8 Ιουλίου 2010

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!