Ανακοινώνεται ο Μπέκμαν, ζητούμενο ο επόμενος

Η μεταγραφή που τροχιοδρομήθηκε από την Παρασκευή και οριστικοποιήθηκε χτες θα ανακοινωθεί μέχρι το μεσημέρι. Ο Μικέλ Μπέκμαν είναι πλέον ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ αφού τόσο η Νορτζελαντ όσο και ο ίδιος έχουν συμφωνήσει σε όλα για την μεταγραφή του στην ομάδα μας. Όπως αναφέραμε από το βράδυ του Σαββάτου, ο ΑΠΟΕΛ θα πληρώσει στην Δανέζικη ομάδα ένα ποσό κοντά στις 200 χιλιάδες ευρώ ενώ ο παίκτης υπόγραψε συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το 2015. Ο Μπέκμαν πέρασε χτες από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ενώ είχε και την πρώτη του συνάντηση με τον Γιοβάνοβιτς. Μέσα από αυτήν επιβεβαιώθηκε η ανάγκη να μπει άμεσα στην ομάδα κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει στην Κύπρο και θα επιστρέψει στη Δανία για να διευθετήσει τις εκκρεμότητες που άφησε σε μεταγενέστερο στάδιο.

Η συγκεκριμένη απόφαση αποδεικνύει και την τρομερή ανάγκη που έχει η ομάδα από παίκτες που θα μπορέσουν να δώσουν λύσεις. Η προσδοκία όλων μας είναι πως ο Μπέκμαν θα είναι τέτοιος παίκτης αφού το βιογραφικό του δείχνει ότι πρόκειται για καλή πάστα ποδοσφαιριστή.

Δεν αρκεί ο Μπέκμαν

Για να διορθωθούν τα καλοκαιρινά λάθη απαιτούνται και άλλες κινήσεις οι οποίες πρέπει να γίνουν σύντομα. Ο Γιοβάνοβιτς καλείται να δώσει το ΟΚ για την αποχώρηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή έτσι ώστε να γίνει ακόμα μια μεταγραφή. Ο Σόουζα είναι αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες αφού δεν μπορεί να δώσει τις βοήθειες που θέλουμε.

Όπως προκύπτει και η δεύτερη προσθήκη θα αφορά παίκτη που θα μπορεί να δώσει λύσεις μεσοεπιθετικά και ειδικότερα στο δεξί άκρο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!