Ανακούφιση, προβληματισμός και αισιοδοξία!

Ο τίτλος μας είναι περίεργος λόγω των αντικρουόμενων λέξεων αλλά ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο χτεσινός ΑΠΟΕΛ άφησε ανάμεικτα συναισθήματα και απόψεις αφού παρουσιάστηκε ανέτοιμος και κινδύνεψε σοβαρά να δεχτεί την ήττα. Η εξέλιξη του σκορ και η ισοφάριση έφερε μια μεγάλη ανακούφιση σε όλους αφού η εντύπωση που επικρατεί είναι ότι γλυτώσαμε! Γλυτώσαμε γιατί η Ελσίνκι στερήθηκε των υπηρεσιών του καλύτερου της παίκτη λόγω της αποβολής του, γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να έρθει η ισοφάριση. Ο προβληματισμός δεν πηγάζει τόσο από την ανετοιμότητα της ομάδας αφού ξέραμε ότι στο πρώτο επίσημο αγώνα δεν ήταν δυνατό να παρουσιαστούμε σουπερ. Η μεγαλύτερη ανησυχία οφείλεται στο ότι για 45 λεπτά η ομάδα έδειχνε τρομερά ευάλωτη στην τακτική που ακολουθούσε η Ελσίνκι. Τακτική που ήταν εκ των προτέρων γνωστή αφού όλοι είχαν παρατηρήσει ότι οι Φιλανδοί βασίζονται στις προσωπικές ενέργειες των Σάβατζ και Κάντζι.

Από την άλλη η ανατροπή του σκορ με μπροστάρη τον Ντε Βινσέτι στέλνει το μήνυμα ότι όσο δύσκολος και αν είναι ο επαναληπτικός, οφείλουμε να περάσουμε. Και αυτό γιατί όσο οργανωμένη ομάδα και αν είναι η Ελσίνκι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, εκτός και αν ο ΑΠΟΕΛ καταφέρει στον επαναληπτικό να αυτοκτονήσει.

Η παρουσία του Εφραίμ ο οποίος αν και ανέτοιμος έδωσε στην ομάδα για ένα 25λεπτο τις βοήθειες που ήθελε είναι ένα ακόμα στοιχείο που δημιουργεί βάσιμες ελπίδες ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί άμεσα, αρχίζοντας από τον επαναληπτικό της ερχόμενης εβδομάδας.

Οι απουσίες παικτών που είναι ανέτοιμοι για βασικοί ή τραυματίες στερούν τον Δώνη από το να παρατάξει τους καταλληλότερους παίκτες και χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία είναι κάτι που επηρεάζει την ομάδα στο σύνολο της.

Για όσους σκέφτονται ήδη τα Play offs και τους ομίλους η προτροπή είναι να προσέξουν που βάζουν τον πήχη των προσδοκιών του. Χωρίς έτοιμο επιθετικό που να μπορεί να κάνει τη διαφορά και τρομερή βελτίωση σε όλους τους τομείς θα είναι πολύ δύσκολο..

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!