Αναμένοντας αντίπαλο, χειρουργείο για Νούνο

Η Tauras ανήκει στο παρελθόν αφού μετά το 0-3 του πρώτου αγώνα ο επαναληπτικός την ερχόμενη Πέμπτη απόκτα χαρακτήρα καλής προπόνησης ενόψει της πιο δύσκολης συνέχειας. Η ομάδα μας έκανε το καθήκον της στη Λιθουανία αφού επιβεβαίωσε τις προβλέψεις που την ήθελαν να κερδίζει και τους δυο αγώνες. Ο αντίπαλος αποδείχτηκε του χεριού μας αφού σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειξε ότι μπορούσε να μας δημιουργήσει προβλήματα αφού ήταν η δική μας αστοχία που οδήγησε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια στο 0-0.

Μέσα από τον αγώνα επιβεβαιώθηκαν κάποια πράγματα που συζητούνται ανάμεσα σε οπαδούς μας και όχι μόνο. Αρχίζοντας από τα θετικά είναι ξεκάθαρο ότι οι νεοφερμένοι θα βοηθήσουν την ομάδα αφού πρόκειται για ποιοτικούς παίκτες που ήδη έχουν προσαρμοστεί. Αναφερόμαστε βασικά στους Μποαβεντούρα και Μαντούκα οι οποίοι κατάφεραν με το καλημέρα να κερδίσουν θέση στο αρχικό σχήμα. Ο τελευταίος έχασε στο πρώτο ημίχρονο την ευκαιρία του αγώνα εξαργύρωσε όμως λίγο πριν το τέλος την καλή του απόδοση με ένα άψογο σε επινόηση και εκτέλεση γκολ.

Ο Τρισκόφσκι στα 30 λεπτά που αγωνίστηκε αντικαθιστώντας τον Σολάρι έδειξε ότι μπορεί να δώσει στην ομάδα ταχύτητα, δημιουργικότητα αλλά και λύσεις στο σκοράρισμα έστω και αν έχασε τις δυο ευκαιρίες που βρήκε. Όσο για τον Σολάρι επιβεβαίωσε αυτό που γράψαμε και πριν το φιλικό με την Αελ για τον βαθμό ετοιμότητας του. Ο Αργεντίνος έχασε τα κιλά που έπρεπε αλλά εξακολουθούν να του λείπουν παιχνίδια γεγονός που τον εμποδίζει να κάνει τα πράγματα που θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Γιοβάνοβιτς είναι σίγουρος ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του παίκτη και είναι για αυτό που δεν ανησυχεί.

Η προσοχή όλων μας από σήμερα στρέφεται στον επόμενο μας αντίπαλο και στη τελική διάγνωση όσον αφορά τον τραυματισμό του Νούνο Μοράις στο ζυγωματικό. Η κλήρωση για τον 3 ο προκριματικό του europa league θα γίνει στις 14.30 στη Νιόν και όλοι αναμένουν ένα βατό αντίπαλο που θα βοηθήσει να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση.

Η σχετική προκλήρωση στέλλει ενθαρρυντικά μηνύματα αφού έχουμε τοποθετηθεί στους δυνατούς του γκρουπ 7 και οι πιθανοί αντίπαλοι είναι οι ακόλουθοι:

  • Kalmar FF (SWE) ή FC Dacia
  • FK Jablonec (CZE)
  • Aalesunds FK (NOR)
  • OFK Beogrand (SRB) – FC Torpedo (BLR)
  • Jagielonia (POL)

Κάταγμα και στο χειρουργείο ο Νούνο
Αναγκαία κρίθηκε η χειρουργική επέμβαση για τον Νούνο Μοράις αφού το τραύμα στο ζυγωματικό δεν μπορεί να αποκατασταθεί διαφορετικά. Η απώλεια του Μοράις είναι σημαντική αφού αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 2 μήνες και από πολύ νωρίς ο προπονητής μας θα μπει στη διαδικασία του να βρίσκει τρόπους να αντικαθιστά επάξια εντεκαδάτους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!