Αναμένοντας τα επόμενα βήματα

Η σημερινή μέρα αναμένεται να επισημοποιήσει την κίνηση Πετρίδη – Φωτίου οι οποίοι χτες ολοκλήρωσαν τις επαφές τους και κατέληξαν σε έναν κοινό συνδυασμό ατόμων που ενδιαφέρονται να αναλάβουν τη διοίκηση της εταιρείας. Η εξέλιξη θεωρείται σημαντική αφού δυο πρώην παράγοντες που συγκαταλέγονται και ανάμεσα στους μεγαλομετόχους αποφάσισαν να συνεργαστούν γεγονός που δίνει μεγαλύτερη δυναμική στην προσπάθεια τους. Η χτεσινή μέρα αναλώθηκε σε επαφές ανάμεσα στους δυο παράγοντες και το επιτελείο τους στις οποίες έγινε ανάλυση της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην εταιρεία και ο καθαρισμός του πλάνου λειτουργίας με το οποίο επιθυμούν να διοικήσουν. Και αυτά δυο κρίνονται ως πολύ σημαντικά αφού η έλλειψη ρευστότητας θα αποτελέσει τροχοπέδη στην προσπάθεια ενίσχυσης ενώ η συμφωνία στις γενικές αρχές διοίκησης θα αποτρέψει πιθανές προστριβές όταν θα αρχίσουν τα δύσκολα.

Θεωρείται δεδομένο ότι αν προχωρήσει το εγχείρημα ο Πετρίδης θα ηγηθεί του συνδυασμού στον οποίου από τους παλιούς και γνωστούς περιλαμβάνονται οι Φωτίου και Ηλιάδης. Η απαιτούμενη ανανέωση θα επιτευχθεί με την προσθήκη ατόμων που θα ολοκληρώσουν το παζλ και ανάμεσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι Αναστάση, Παπαχαραλάμπους,  Αγγελίδης, Σχίζας, Ιωαννίδης και άλλοι.

Οι επαφές θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο όπου θα ξεκαθαρίσει και η πιθανή συμμετοχή άλλων ατόμων.

Η πρωτοβουλία τυγχάνει της υποστήριξης της μεγαλύτερης μερίδας των μεγαλομετόχων γεγονός που διασφαλίζει την εκλογή του συγκεκριμένου σχήματος αλλά το ζητούμενο ίσως να μην είναι αυτό αλλά το ότι η 4η Δεκεμβρίου εξακολουθεί να είναι μακριά. Φυσικά το ενδεχόμενο να προκύψει και άλλος συνδυασμός επιβάλλει τη διεξαγωγή εκλογικής συνέλευσης κάτι το οποίο θα διαφανεί ίσως και τις επόμενες ώρες.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!