Αναμένοντας τα οφέλη της πρόωρης κατάκτησης

Πριν ένα περίπου μήνα και αμέσως μετά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος κάναμε αναφορά για τα οφέλη που θα είχε για την ομάδα μας η κατάκτηση του πρωταθλήματος τόσο νωρίς. Οι τρεις τομείς που έδιναν και εξακολουθούν να δίνουν τη δυνατότητα στον Γιοβάνοβιτς να εκμεταλλευτεί τα δεδομένα είναι ο προγραμματισμός, η ευκαιρία να ξεκουράσει παίκτες αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιος. Η αλήθεια είναι ότι αναμέναμε να γίνουν περισσότερα σε όλους σχεδόν τους τομείς αλλά υπάρχει ακόμα χρόνος και σίγουρα δεν τίθεται ακόμα θέμα πίεσης χρόνου. ΠρογραμματισμόςΑν δούμε ξανά κάθε τομέα ξεχωριστά θα επιμείνουμε ότι από τη στιγμή που ο Γιοβάνοβιτς έχει πάρει τις αποφάσεις του δεν υπάρχει λόγος να μην κοινοποιηθούν αυτές στους άμεσα ενδιαφερόμενους. Αυτό αναμένεται να γίνει πλέον την ερχόμενη εβδομάδα έστω και αν ο προπονητής άφησε ξεκάθαρα να νοηθεί ότι θα υπήρχαν εξελίξεις την εβδομάδα που διανύουμε. Είναι γεγονός αφού το παραδέχτηκε και ο ίδιος ότι για κάποιους ποδοσφαιριστές κάνει δεύτερες σκέψεις. Γράψαμε προ ημερών ότι αυτές οι σκέψεις περιστρέφονται γύρω από τον Κόντη και όχι μόνον.

Ως ένα βαθμό το θέμα περιπλέκεται αφού τυχόν ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Γκριτσάροφ ίσως διαφοροποιήσει τα δεδομένα με τους Κόντη και Ζορζ. Ακόμα και αυτό όμως είναι κάτι που πρέπει να ξεκαθαρίσει το συντομότερο για να ξέρουν οι υπεύθυνοι πώς να κινηθούν.

Για το θέμα Τρισκόφσκι τα είπαμε πολλές φορές αφού ναι μεν δε σχολιάζουν αλλά τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής αναμένουν πως αργά ή γρήγορα το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού θα πάρει και επίσημη μορφή.

Ξεκούραση – ευκαιρίεςΣε αυτό τον τομέα έχουμε δει κάποιες κινήσεις από την τεχνική ηγεσία στους δυο αγώνες που μεσολάβησαν με την Ανόρθωση οι οποίες ίσως γενικευτούν στη συνέχεια. Ίσως και να μην υπήρχε η δυνατότητα για δραστικές αλλαγές αφού ο Γιοβάνοβιτς θέλει να κερδίσει όλους τους αγώνες. Ουσιαστικά βόλεψε τον Μοράις η κίτρινη που δέχτηκε αλλά ο Πουρσαϊτίδης εξακολουθεί να προσθέτει λεπτά.Είδαμε όμως τον Σατσιά βασικό και στους δυο αγώνες, μια φορά τον Μιροσάβλιεβιτς ενώ την ευκαιρία του πήρε και ο Κωνσταντίνου. Αν και κάποιος θα ανέμενε τον Σολωμού να πάρει θέση βασικού κάτι τέτοιο δεν έγινε, όπως επίσης και με τον Σολάρι ο οποίος φαίνεται να είναι υπό επιτήρηση μετά το πειθαρχικό παράπτωμα του. Τέλος ο Ηλία επέστρεψε εκεί που πέρασε την περισσότερη χρονιά αφού ο Αλεξάνδρου πήρε θέση βασικού εκμεταλλευόμενος την ανετοιμότητα του Μποαβεντούρα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!