Αναμένοντας την πρώτη ανακοίνωση

Αυτοί που ήταν και έπρεπε να παραμείνουν έμειναν, οι αντίστοιχοι που έκλεισαν τον κύκλο τους στην ομάδα έφυγαν και τώρα όλοι αναμένουν να δουν ποίοι και πότε θα έρθουν. Στη θεωρεία θέλουμε κάθε νέα μεταγραφή να είναι ποιοτική αλλά να γίνει και έγκαιρα. Αυτός είναι και ο πρωταρχικός στόχος της διοίκησης αλλά και της τεχνικής ηγεσίας αφού όλοι αντιλαμβάνονται τη σημασία του έγκαιρου προγραμματισμού. Φυσικά η παράμετρος επιτυχίας αλλά και του timing έχουν αποδειχτεί εξαιρετικά δύσκολα στοιχεία όχι μόνο για το ΑΠΟΕΛ αλλά για οποιαδήποτε ομάδα.

Το ΑΠΟΕΛ θα πραγματοποιήσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου άλλες 5-6 μεταγραφές πέραν αυτής του Μπρέσκα και επιδιώξει είναι να έρθουν παίκτες καλύτεροι από τους υφιστάμενους αλλά και από αυτούς που έχουν φύγει. Η αμυντική γραμμή θα ξαναδημιουργηθεί αφού ο Γιοβάνοβιτς ψάχνει για δυο κεντρικούς αμυντικούς και έναν αριστερό αμυντικό. Όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις στόχος είναι να έρθουν παίκτες που ξέρουν τι σημαίνει πρωταθλητισμός και παράλληλα να είναι σε καλή ηλικία.

Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που να θεωρείται παίκτης ηγέτης που να μπορεί να σηκώσει πάνω του το βάρος θεωρείται από τον προπονητή μας ως ο πρωταρχικός του στόχος. Μπορεί λοιπόν οι Μπρόερς και Κόντης να διέπρεψαν φέτος αλλά αυτό δεν μπορεί να εφησυχάζει αφού ο μεν Ολλανδός έγινε αμυντικός εξ ανάγκης ενώ ο Κόντης θα χρειαστεί να δώσει βοήθειες και σε άλλες θέσεις.

Παρά το ότι οι Σερτζίαο και Ντουάρτε έχουν προταθεί ο Γιοβάνοβιτς φαίνεται να θέλει να ψάξει περισσότερο τις επιλογές του σε επίθεση αλλά και στο αριστερό άκρο αφού θεωρεί ότι ο χρόνος μπορεί να λειτουργήσει υπέρ μας. Ο κόσμος μπορεί να άρχισε ήδη να αγωνιά και να αναμένει την πρώτη ανακοίνωση αλλά αυτό που αναμένεται να ακούσουμε και σε αυτή την μεταγραφική περίοδο είναι η λέξη υπομονή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!